Fleetclub van 100

Bent u al lid?

De Fleetclub van 100 is een club waarbij fleetmanagers/wagenparkbeheerders/mobiliteitsmanagers zijn aangesloten die verantwoordelijk zijn voor een wagenpark bestaande uit meer dan 100 voertuigen.

De Fleetclub van 100 telt op dit moment meer dan 200 leden die in totaal eindverantwoordelijk zijn voor ruim 200.000 voertuigen. Leden van de Fleetclub van 100 ontmoeten elkaar tijdens het Fleet Mobility Live event tijdens een besloten exclusieve lunch met vakgenoten.

Lid worden?

Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark bestaande uit minimaal 100 voertuigen, stuur dan een e-mail naar ingeborg.bosch@heliview.nl  met het verzoek om aan te sluiten bij de Fleetclub van 100. Deelname is geheel kosteloos.

Let op: de Fleetclub van 100 gaat veranderen!

Activeer uw nieuwe lidmaatschap tijdens het Mobiliteitsmanagement Event. Waar uw vakgebied in transitie is, kan de Fleetclub uiteraard niet achterblijven. De Fleetclub van 100 draait om het delen van kennis en het netwerken met gelijkgestemden.

Wij hanteren nieuwe toelatingscriteria om lid te kunnen worden van de vernieuwde Fleetclub van 100. Huidige leden bieden wij de mogelijkheid om hun lidmaatschap direct opnieuw te activeren tijdens het Mobiliteitsmanagement Event.

logo Fleetclub van 100

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!