Fleet Mobility Live gaat van start op 7 december 2021

Recente ontwikkelingen hebben ons doen besluiten Fleet Mobility Live te moeten verzetten naar 2021. De congresdag vindt plaats op 7 december 2021 en het 30-daagse online event gaat op 8 december van start.

De nieuwe locatie van het event is 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. Met deze nieuwe datum en locatie zijn wij ervan overtuigd dat wij ertoe in staat zijn het event de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van het event gewend zijn.

Met inspirerende keynotes, break-outs, ronde tafelsessies en workshops biedt het event in het najaar van 2021 alle inspiratie en kennis die deelnemers aan het event nodig hebben om binnen hun organisatie de volgende stappen in hun mobiliteitsbeleid te zetten en in te spelen op de actualiteit van dat moment. De programmacommissie zal zich buigen over de inhoud van het event. Stay tuned!

Naast de reguliere congresdag zal er ook een online event plaatsvinden.

Tijdens de congresdag worden er interviews, talkshows en presentaties opgenomen met enkele  sprekers, partners en experts in de mobiele studio. Deze exclusieve content is vervolgens een week na de congresdag terug te vinden in de EventManager onder de tab: TALKS. Deelnemers van de congresdag krijgen automatisch toegang tot deze exclusieve online content met on demand video’s en interactieve live sessies.

Met het online event hopen wij meer mogelijk te maken voor zowel de deelnemers als de business partners. Binnen de EventManager komt namelijk ook een plek voor partners om meer exposure te genereren: Heliview EXPO. Binnen de EXPO kunnen partners zich presenteren met een bedrijfsomschrijving, video’s en afbeeldingen. Deelnemers kunnen vervolgens met de partners in contact komen door een netwerk- of expertgesprek aan te vragen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!