Fleet Mobility Live; nu ook met een online event

Fleet Mobility Live vindt plaats op maandag 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Naast dat het event plaatsvindt volgens het 1,5m proof concept van de organisatie wordt nu ook het online event geïntroduceerd.

De organisatie achter Fleet Mobility Live, Heliview Conferences & Training heeft afgelopen maanden hard gewerkt. En met succes, want vanaf september organiseert Heliview events, een event bestaat uit een congresdag op locatie en een online event dat te vinden is in de EventManager. Voor bekenden van Fleet Mobility Live zal de congresdag niet veel anders zijn, maar het online concept daarentegen wel. Wat gaat er precies veranderen en hoe gaat dit Fleet Mobility Live interessanter en waardevoller maken?

Hoe gaat het online concept er uit zien?            

Tijdens de congresdag worden er interviews, talkshows en presentaties opgenomen met enkele  sprekers, partners en experts in de mobiele studio. Deze exclusieve content is vervolgens een week na de congresdag terug te vinden in de EventManager onder de tab: TALKS. Deelnemers van de congresdag krijgen automatisch toegang tot deze exclusieve online content. Wanneer een deelnemer enkel wil deelnemen aan het online event kan dat tot maximaal een maand ná de congresdag.

Met het online event hoopt de organisatie meer mogelijk te maken voor zowel de deelnemers als de business partners. Binnen de EventManager komt namelijk ook een plek voor partners om meer exposure te genereren: Heliview EXPO. Binnen de EXPO kunnen partners zich presenteren met een bedrijfsomschrijving, video’s en afbeeldingen. Deelnemers kunnen vervolgens met de partners in contact komen door een netwerk- of expertgesprek aan te vragen.

Hoe gaat de congresdag er uit zien?

De congresdag vindt plaats op maandag 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Met het 1,5 meter concept en het online event zijn wij ervan overtuigd dat wij ertoe in staat zijn het event de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van het event gewend zijn. Met inspirerende keynotes, break-outs, HR ronde tafelsessies en workshops biedt het event in het najaar alle inspiratie en kennis die deelnemers aan het event nodig hebben om binnen hun organisatie de volgende stappen in hun mobiliteitsbeleid te zetten.

Het COVID-19 virus dwingt velen van ons om onze manier van werken te herzien. Vaak blijken we, beter dan we dachten, in staat te zijn om dit flexibel en plaats onafhankelijk te doen. Mobiliteit komt hiermee mogelijk ook in een nieuw daglicht te staan. Meer dan ooit is het moment daar om het mobiliteitsbeleid te herzien. Fleet Mobility Live helpt u hiermee, met kennis, nieuwe inzichten en waardevolle nieuwe relaties die u treft tijdens hét event voor alle vormen van mobiliteit.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!