De fysieke congresdag van dinsdag 7 december gaat digitaal plaatsvinden

De stijgende besmettingen, druk op de zorg en het advies vanuit de overheid om enkel thuis te werken heeft ons doen besluiten de congresdag van dinsdag 7 december niet fysiek door te laten gaan. In plaats hiervan start het online event op 7 december, daarnaast wordt het online programma uitgebreid met nog meer sessies.

Kortom alle reden om dinsdag 7 december in te loggen en actief deel te nemen aan de eerste dag van het online event!

Volledig online event vanaf 7 december

Deelnemers, partners en sprekers hebben lang uitgekeken naar het event. Vandaar dat we het mogelijk maken om het oorspronkelijke programma online te volgen. De sessies van Mercedes, NLcharge (aangeboden door Ford) en Fleet Control Nederland (aangeboden door BCA) zijn op dinsdag 7 december exclusief live te volgen. Vanaf vrijdag 3 december is het voor deelnemers mogelijk om zich hiervoor in te schrijven via de EventManager. Ook de geplande 1-op-1 gesprekken gaan digitaal plaatsvinden.

Programma 7 december

  • 11:00 – 11:30 | Toekomstbestendige laadinfra als strategische keuze
    Simon Smit, CEO NLcharge
  • 11:45 – 12:15 | Leasing maar dan anders
    Peter de Wit, eigenaar Fleet Control Nederland
  • 13:00 – 13:30 | On the road to autonomous driving – advanced driver assistance system development at Mercedes-Benz
    Georges Massing, Vice President MB.OS Automated Driving, Powernet & E/E Integration at Mercedes-Benz AG

Programma vanaf 8 december

De sessies van Philips, BCA, ANWB, Natuur&Milieu, Syndesmo, Elbert Fiscaal, Brainport Bereikbaar (aangeboden door SmartwayZ.nl), IVA Business School, Coalitie Anders Reizen, MobilityWereld, TU Eindhoven en Dijksterhuis & van Baaren worden opgenomen en zijn vanaf 8 december exclusief on demand te bekijken in het online event.

Interactief live programma

Hunter Douglas Europe, Deerns, Dijksterhuis & van Baaren, HDI en Elbert Fiscaal, ANWB en VU Amsterdam, Syndesmo, en Mercedes verzorgen interactieve live sessies. Deze sessies bestaan uit roundtables en workshops.

Online 1-op-1 gesprekken

Tijdens het online event is het mogelijk digitale 1-op-1 gesprekken te voeren met de experts voor onze partners.

Tickets voor het online event

Deelnemers die zich al hadden aangemeld voor de congresdag hebben automatisch toegang tot het online event. Ook deelnemen aan het online event? Tickets zijn nog te verkrijgen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!