De Fleetclub van 100 wordt Masters of Mobility

Ieder jaar komt de Fleetclub van 100 op het Mobiliteitsmanagement Event (voorheen Fleet Mobility Live) bijeen. Waar het vakgebied in transitie is, kan de Fleetclub uiteraard niet achterblijven. Met gepaste trots presenteren wij Masters of Mobility!

Masters of Mobility draait om het delen van kennis en het netwerken met gelijkgestemden. Voorheen was de enige eis dat een lid een wagenpark had van minimaal 100 voertuigen, maar dit gaat veranderen. Zakelijke mobiliteit gaat over zo veel meer dan het inrichten van het wagenpark. Daarom hanteren wij nieuwe toelatingscriteria. Zo moet een lid werkzaam zijn bij een organisatie met minimaal 1000 FTE en 6 van de 10 toelatingsvragen kunnen beantwoorden met ‘ja’.

Enkele vragen zijn:

  • Biedt u uw medewerkers in enige vorm een fietsregeling aan?
  • Biedt u medewerkers aan te kiezen voor een mobiliteitsbudget?
  • Vergoed u OV woon-werkverkeer volledig?

Als lid van de Masters of Mobility behoort u tot de leaders of industry. Tevens geniet u van extra privileges. Aanmelden kan vanaf 7 december 2021, tot die tijd is het mogelijk om lid te worden van de huidige Fleetclub van 100. Bent u (mede)verantwoordelijk voor een wagenpark van ten minste 100 voertuigen? Dan kunt u lid worden van de Fleetclub van 100. Om lid te worden stuurt u een e-mail met het verzoek om aan te sluiten bij de Fleetclub van 100 naar ingeborg.bosch@heliview.nl. Deelname is geheel kosteloos.

Het Mobiliteitsmanagement Event veilig bezoeken

Ook met de nieuwe maatregelen van afgelopen persconferentie (12 november 2021) gaat het Mobiliteitsmanagement Event door! Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van ‘testen voor toegang’, daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan hygiëne en is de de congresdag ruim opgezet. Tickets (met korting) voor de conresdag zijn nog beschikbaar. Ook deelnemen? Meld u aan en stel uw persoonlijke programma samen. De belangrijkste mobiliteitsthema’s komen aan bod. Ontdek waar u uw voordeel mee kunt doen!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!