Congresdag

mis het niet en meld u aan

Tijdens het congres op 7 december in 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch, bieden we u een bomvol congresprogramma met keynotes, break-out sessies¬† en interactieve workshops en live-demo’s. Daarnaast heeft u gedurende de dag volop mogelijkheden om in contact te komen met vakgenoten en experts op het gebied van mobiliteitsmanagement. Het evenement vindt plaats op 1,5 meter afstand, dit betekent dat u zich vooraf niet hoeft te laten testen.

Stel vooraf uw persoonlijke programma samen met sessies van toonaangevende organisaties en 1-op-1 gesprekken met experts die antwoord hebben op uw vragen.

Wanneer u zich aanmeldt voor de congresdag krijgt u automatisch toegang tot het online event. Dit betekent dat u vanaf 8 december toegang krijgt tot exclusieve on-demand video’s en interactieve live sessies die online plaatsvinden. Uiteraard kunt u ook online 1-op-1 gesprekken plannen met experts van onze partners.

Kortom meld u aan voor het Mobiliteitsmanagement Event en blijf op de hoogte van actuele trends en zorg dat uw strategie future proof is!

Praktische informatie:

Datum congres: 9 december 2021
Locatie: 1931 Congrescentrum, ‘s-Hertogenbosch
Tijd: 9:00 uur – 17:00 uur

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!