Het eerste 1,5 meter congres in Nederland en België

Heliview Conferences & Training lanceert per september het allereerste 1,5 meter congres in Nederland en België. Met dit initiatief wil Heliview Conferences & Training in de kennisbehoefte van professionals blijven voorzien, juist in tijden van crisis.

Thuiswerken is inmiddels onderdeel geworden van onze routine en het voldoende afstand bewaren van mensen in de supermarkt wordt steeds meer het nieuwe normaal. Voor veel organisaties is het echter een lastige opgave om te zoeken naar creatieve en nieuwe manieren van werken. Bedrijven moeten denken aan innovatieve manieren om hun kantoor in te delen, maar ook in sociale gelegenheden zal er veel moeten veranderen. “Daarom zetten wij graag de eerste stap in de goede richting, een stap van 1,5 meter,” aldus Hans de Werd, CEO en Founder van Heliview Conferences & Training.

1,5 Meter, de standaard

Nadat bekend werd dat alle evenementen in ieder geval tot 1 juni geen doorgang konden vinden, is Heliview direct gestart met het ontwikkelen van een nieuwe congreservaring. “We willen in de kennis- en kennismakingsbehoefte van eindgebruikers blijven voorzien. Een fysieke ontmoeting tussen deelnemers en experts is de kern van onze dienstverlening,” aldus CEO Hans de Werd over de congressen. “Daarom zijn wij ook ontzettend trots om aan te kondigen dat wij de koploper zijn in het organiseren van congressen in Nederland en België waar 1,5 meter de standaard is.”

Herstel van vertrouwen

Heliview is zich ervan bewust dat het vertrouwen van mensen om in grote groepen bijeen te komen hersteld moet worden. “Daarom gaan wij als eerste in Nederland en België ervoor zorgen dat onze congresdeelnemers op een veilige manier toegang hebben tot kennis, praktische vaardigheden, inspiratie en nieuwe contacten”.

Heliview Conferences & Training

Heliview heeft een aantal bijzondere concepten ontwikkeld voor de 1,5 meter congressen. Wat het bijwonen van een 1,5 meter congres precies behelst en welke maatregelen de organisatie gaat nemen om een veilige deelname te garanderen, maken zij zo snel mogelijk bekend op de website heliview.nl/conferences/stay-safe. 

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewaanvragen kunt u contact opnemen met de afdeling marketing van Heliview Conferences & Training B.V., marketing@heliview.nl | +31 (0)76 54 84 000

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!