Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst

Corona zorgde begin maart 2020 voor een hoop veranderingen. Het nieuwe normaal werd geïntroduceerd en de congressen van Heliview Conferences & Training dienden een andere vorm aan te nemen. Buiten de door hen aangekondigde 1,5 meter maatregelen voor de congressen, heeft Heliview niet stil gezeten en wordt er een volledig nieuw online concept geïntroduceerd: Heliview TALKS.

Het is geen nieuws dat het online bestaan niet meer weg te denken is uit ons leven. Er gebeurt ontzettend veel online en dit werd vooral duidelijk in deze tijden rondom Corona. Men houdt online contact met vrienden, familie en collega’s, zoekt online informatie om meer kennis op te doen over bepaalde onderwerpen en dient online zijn werk vanuit huis voort te zetten. Dit zijn allemaal elementen waar Heliview Conferences & Training over na heeft gedacht, want hoe mooi zou het zijn wanneer deze elementen samen één kunnen worden? Is er geen andere manier om Heliview’s credo “Sharing knowledge ∙ Connecting people” door te vertalen naar deze tijd, maar de kracht en de essentie waar Heliview voor staat te behouden? Heliview laat weten dat zij dit gaan waarborgen met de toevoeging van Heliview TALKS.

Heliview TALKS

Een event van Heliview bestond voorheen enkel uit de dag van het congres. Met de introductie van Heliview TALKS binnen de EventManager komt hier verandering in. De events bestaan vanaf september altijd uit de congresdag zelf in combinatie met het online platform de EventManager, waar Heliview TALKS te vinden is. Tijdens de gebruikelijke congresdag is de mobiele Heliview Studio een plek waar interviews met enkele sprekers en partners worden opgenomen. Denk hier bijvoorbeeld aan een videotalk waarin de spreker zijn of haar slides presenteert of een talkshow waarin enkele sprekers in gesprek gaan over één van de aandachtsgebieden van het event.

Heliview TALKS zal te vinden zijn in de EventManager. Daar waar de congresdoelgroep van het event in contact kan komen met professionals en kennis op kan doen met content die zij op de congresdag nog niet ter ore zijn gekomen. Kortom, de EventManager is hét platform waar professionals online kunnen netwerken, meer kennis op kunnen doen en ervaringen kunnen delen.

Stip aan de horizon

Heliview Conferences & Training heeft zich altijd ten doel gesteld om professionals bij elkaar te brengen en hen de mogelijkheid te bieden om kennis op te doen. Heliview heeft daarom in 2020 de stip aan de horizon dusdanig geplaatst zodat zij verder kunnen borduren op dit oorspronkelijke doel. Door het introduceren van Heliview TALKS gelooft Heliview, met de blik op toekomst, dat een event voor businesspartners en deelnemers op verschillende vlakken meer tot leven zal komen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!