Thinkwise Guarantee: legacy kernsoftware vervangen binnen 12 maanden

Geen enkele IT-leverancier of -dienstverlener geeft garantie op IT-projecten. Al helemaal niet als het gaat om het moderniseren van omvangrijke, en vaak verouderde, bedrijfssoftware. Dat is niet zonder reden. Nog steeds mislukken jaarlijks talloze software-implementaties in Nederland.

Thinkwise breekt met deze trend door organisaties garantie te geven op het moderniseren van complexe bedrijfsapplicaties. Bedrijven die met Thinkwise in zee gaan, krijgen de garantie dat een verouderd IT-systeem binnen 12 maanden vervangen is door moderne bedrijfssoftware op basis van het Thinkwise low-code platform. Lukt dit niet, dan betaalt Thinkwise de licentiekosten voor het eerste jaar terug.

Vervangen kernsysteem voelt als openhartoperatie

Voor de meeste bedrijven voelt het vervangen van hun kernsystemen, waaronder ERP-applicaties, als een openhartoperatie. Het wordt ervaren als een stressvolle en kostbare  uitdaging. De hele bedrijfsvoering is er immers van afhankelijk, en het onderscheidend vermogen is in de loop der jaren vastgelegd in deze software, vaak door middel van talloze maatwerkaanpassingen en software-integraties. De risico’s voor de bedrijfscontinuïteit zijn daarom groot.

 

Het Thinkwise Platform is vanaf het begin ontwikkeld als een low-code platform voor het ontwikkelen van grote kernsystemen. Hierdoor is het bedrijf in staat om zelfs de grootste kernapplicaties binnen korte tijd te moderniseren. Om die claim kracht bij te zetten geeft Thinkwise samen met geselecteerde partners de garantie aan bedrijven om hun legacy binnen 12 maanden gemoderniseerd te hebben.

 

De softwaregarantie is dit najaar geïntroduceerd in combinatie met een zelf ontwikkeld parfum met de naam ‘Guarantee’. Het stijlvolle flesje wordt in de campagne gepresenteerd door de razendsnelle Nederlandse langebaanschaatsster Jutta Leerdam, die direct betrokken was bij de totstandkoming van het parfum. Zij is succesvol in de sportwereld, waarin – net als op de softwaremarkt – garanties eigenlijk niet bestaan. Jutta Leerdam staat in de campagne symbool voor de snelheid van het Thinkwise low-code platform en het feit dat Thinkwise – net als Jutta Leerdam – garant staat voor succes.

Meer informatie is te vinden op www.thinkwisesoftware.com/the-thinkwise-guarantee.

 

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee écht omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 42 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!