Spreker Low Code No Code

Victor Klaren

Co-founder & Chief Visionary Officer bij Thinkwise

Victor is mede-oprichter van Thinkwise, opgericht in 2002, en is de Chief Visionary Officer van het bedrijf. Hij heeft een passie voor de fundamentele verbetering van softwareontwikkeling en is vooral enthousiast over het bouwen van grote bedrijfssystemen, het automatisch up-to-date houden van deze systemen en het moderniseren van oudere systemen.

Thinkwise Software

Thinkwise is een Nederlands softwarebedrijf en is leverancier van een eigen low-code software ontwikkelplatform waarmee eenvoudig en snel smart enterprise software gerealiseerd wordt.

Sinds de oprichting in 2002 door Robert van der Linden en Victor Klaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op de enterprise software markt.

Zonder professionele enterprise software kunnen bedrijven tegenwoordig niet meer optimaal functioneren. Toch is deze software vaak inflexibel en verouderd. Het is vaak een groot risico om deze bedrijfssoftware te vernieuwen. Dat past niet meer in deze tijd van digitale transformatie.

Met Thinkwise moderniseert u uw legacy software en realiseert u flexibele toekomstbestendige software die met uw organisatie meegroeit en verandert.

Logo Thinkwise

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!