Johan den Haan

Johan den Haan

CTO bij Mendix

Als CTO is Johan den Haan verantwoordelijk voor de technische strategie van Mendix en de aansturing van de research en productontwikkeling teams. Met het Mendix Platform kunnen organisaties sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Hierdoor is al in dagen resultaat te boeken en toegevoegde waarde voor de business te realiseren, in plaats van maanden. Johan heeft het tot zijn persoonlijke missie gemaakt om organisaties in te laten zien dat onderscheidend vermogen en succes alleen mogelijk zijn als de onmisbare software laag de juiste flexibiliteit en snelheid van verandering heeft. Hij spreekt regelmatig op technologie evenementen en is een expert op het gebied van Model Driven Development, PaaS, cloud computing en software engineering. Hij behaalde een Master of Science in Computer Science met een specialisatie in Informatie Architectuur aan de Technische Universiteit Delft.

Mendix

Mendix brengt IT en business samen bij het bouwen, integreren, in gebruik nemen en beheren van innovatieve applicaties. Het bedrijf biedt een platform voor het snel en eenvoudig ontwikkelen van applicaties.

Mendix staat daarbij voor digitale innovatie met de snelheid die essentieel is in de huidige competitieve markt. Dit betekent een verbeterde samenwerking binnen teams, modelgedreven ontwikkeling, een cloud-based applicatie Platform as a Service (aPaaS), flexibiliteit en besparing. Mendix is het platform as a service om ideeën in applicaties te transformeren. Vindt meer informatie op www.mendix.com en via @Mendix op LinkedIn.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!