Jan Brouwer

Business Group Lead bij Microsoft

Jan Brouwer is Business Group Lead voor Business Applications in Nederland. Als eindverantwoordelijke voor de productstrategie voor Dynamics en PowerApps in Nederland overziet Jan product marketing, partnerstrategie en draagt hij tevens resultaatverantwoordelijkheid. Naast productverantwoordelijkheid draagt Jan bij aan het drijven van Digitale Transformatie, vanuit bedrijfskundig perspectief, bij eindklanten en partners. Nieuwe technologie zoals AI, IOT en Blockchain maakt het anders denken rondom producten, bedrijfsvoering, klanten en medewerkers mogelijk. Voorheen was Jan bij Microsoft actief als eindverantwoordelijk voor marketing in de grootzakelijke markt en vanaf de start bij Microsoft, 10 jaar geleden, actief geweest in diverse industrie specifieke marketing rollen. Jan heeft een opleiding als landbouwkundige en bedrijfskundige.

Microsoft

Onze missie is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doen we door onze technologie vóór ze te laten werken. Zo leggen we de basis voor hun succes, dat van onze partners, en dat van onszelf.
Meer dan 100.000 Microsoft-collega’s uit ruim 60 landen werken dagelijks aan het inlossen van onze belofte om iedereen – zowel consumenten, MKB, grootzakelijke bedrijven als overheden – te helpen het beste uit zichzelf te halen.
Microsoft Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en ondersteuning van Microsoft-technologie in Nederland. Er werken 500 mensen in vaste dienst. De laatste 4 jaar zijn we uitgeroepen tot Great Place to Work.

Microsoft

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!