Bram ter Huurne

Innovation Manager bij Collin Crowdfund

Bram heeft een HBO opleiding Commerciële Economie gevolgd en werkt sinds 2014 bij Collin. Hij houdt van skydiven, motorrijden, reizen en is veel in de sportschool te vinden. Zijn aandachtsgebieden binnen Collin zijn: Marketing & Communicatie, IT, New business, Institutionals en Project management

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund biedt ondernemers ruimte via serieuze investeerders!

Ondernemers geven aan dat hun groei belemmerd wordt door gebrek aan financiering. De contradictie: de schreeuwende behoefte van 250 miljard creditgeld aan beter rendement.

De oprichters van Collin hebben er voor gekozen om het bankwezen te verlaten en de noodzakelijke verandering zelf te creëren in plaats van toe te kijken. Met het businessmodel brengt Collin de oplossing voor vier vraagstukken bij elkaar:

Terug naar de meest oorspronkelijke vorm van bankieren

Op innovatieve wijze keert Collin terug naar de oorspronkelijke basis van bankieren, waarbij de investeerder met creditgeld zelf bepaalt waarin hij investeert.

De mensfactor in balans met optimale automatisering

Collin kiest voor een combinatie van een maximaal geautomatiseerd platform met de ‘mensfactor’. Collin zoekt naar een constant evenwicht. Enerzijds via makkelijk toegankelijke medewerkers van het platform en anderzijds via haar deskundige Crowdfund Coaches die de ondernemer bezoeken op zijn bedrijf.

Actief samenwerken met banken

Collin is maximaal bereid om samen te werken met banken. Daarmee geven we als samenwerkende organisaties blijk van realiteitszin en krijgt de ondernemer de kansen die hij verdient!

Focus op win-win voor Ondernemers en Investeerders

Een belangrijke drijfveer voor Collin is ‘ruimte geven’ aan de ambities van de ondernemer. Echter kan de ondernemer alleen maar bediend worden als investeerders zich op hun gemak voelen bij Collin. Rendement is belangrijk, maar belangrijker is het vertrouwen in onze aanpak. Met een perfect functionerend platform, directe betrokkenheid de Crowdfund Coaches, deskundigheid van de Krediet Commissie en een jaarlijkse beheercyclus als onderdeel van de communicatie tussen ondernemer en investeerder zorgen wij ervoor dat:

  • De investeerder een goed rendement maakt tegen verantwoorde risico’s.
  • De ondernemer zijn ambities waar kan maken.
  • De zichtbare realisatie van ambities het vertrouwen laat terugkeren bij consumenten.
  • De economie een waardevol zetje krijgt in de goede richting.

Met de kreet “Kwaliteit gaat boven volume” in het achterhoofd is Collin Crowdfund onlangs door de grens van 245 miljoen euro gegaan! Uitgangspunt is de investeerders een verantwoord risico tegen een bijbehorend rendement aan te kunnen bieden. Sinds de start in 2014 heeft Collin 245 miljoen aan financieringen verstrekt aan meer dan 1.150 ondernemingen met een grote diversiteit. En daar zijn we trots op.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!