Spreker Low Code No Code

Bouwe Koopal

Citizin Development Evangelist bij ADkwADraat

  Bouwe is 59 jaar, getrouwd en heeft 3 dochters. Hij is geboren en getogen Rotterdammer maar woon sinds 1999 naar volle tevredenheid in Joure (Friesland). Hij heeft sinds zijn 15e als hobby programmeren; en hij heeft daar na een studie geneeskunde zijn uiteindelijke beroep van gemaakt. Bouwe is schrijver van ‘De wereld van UDI’, wereldwijd de eerste echte atlas van de cloud. Doel van deze atlas is om te dienen als een eenvoudige en leuke leidraad voor digitale transformatie. Bouwe is gids en reisbegeleider die organisaties helpt met hun reizen naar de cloud. Hierin is hij werkzaam op Use City, op Development Island en in Integration Harbour. Op Development Island werkt hij ook nog graag mee als Citizen Developer (of eigenlijk ook als software engineer).

  ADkwADraat

  ADkwADraat (AD2 = AD*AD = Anders Denken Anders Doen) is een kleine organisatie die onderwijs- en zorginstellingen (maar ook mkb ondernemingen) helpt om zich aan te passen aan de snel veranderende buitenwereld. ADkwADraat brengt 25 jaar kennis en ervaring mee over de veranderende mens in een veranderende organisatie. Ook voegt zij energie toe aan organisaties en functioneert op die wijze als katalysator voor de gewenste verandering.

  ADkwADraat is een “hands-on” organisatie; het advies is geen eindproduct. Het zal altijd gevolgd worden door een traject waarin zij mede uitvoering geeft aan deze adviezen. De aangeboden dienstverlening is daarom zeer direct gericht op het tegen zo min mogelijk kosten opleveren van een uitvoerbaar plan om daarna zelf te participeren bij de uitvoering hiervan.

  Naast verandermanagement, innovatiemanagement en business development heeft ADkwADraat een passie voor de strategische inzet van ICT. ICT oplossingen die van cruciaal belang zijn voor het bereiken van de organisatiedoelstellingen. ADkwADraat adviseert hierover maar helpt nog veel liever mee om de oplossingen daadwerkelijk te realiseren.

  Focus heeft ADkwADraat sterk liggen op de inzet van sociale netwerk technologie in een besloten netwerk omgeving van een bedrijf of instelling. Wij vertegenwoordigen in Nederland een van de meest complete platforms op dat gebied: MangoApps.

  logo adkwadraat

  Social Share

  Blijf op de hoogte!

  Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!