Programma

congresdag: 3 november

online event: vanaf 4 november

Programma overzicht 2021

Wij verwelkomen u graag op Het Low Code No Code Event. Tijdens de congresdag en online event bieden we u tal van inspirerende en leerzame sessies.

We maken binnenkort nieuwe sessies bekend, hou onze site in de gaten!

Alcedo Coenen

Alcedo Coenen

Head of Enterprise Architecture bij International Card Services

Waar is de kloof? Low Code versmelt mens en machine.

Alcedo Coenen | HEAD OF ENTERPRISE ARCHITECTURE | INTERNATIONAL CARD SERVICES

In zijn sessie behandeld Alcedo de vraag of de brug tussen IT en Business nog wel nodig is? Door ontwikkelingen in Low Code wordt IT persoonlijker en worden mens en machine met elkaar versmolten. Praten we dan nog wel over de kloof met tussen IT en Business? Is die bruggenbouwer dan nog nodig?

Ontdek het en praat mee in deze sessie van Alcedo Coenen.

Sjon van Veen

Sjon van Veen

Programmamanager Low- en NoCode

Low- en No Code: Het woordspel tussen de eilanden

Sjon van Veen | PROGRAMMAMANAGER LOW- EN NO CODE | Rijksoverheid

Het toepassen van Low Code binnen organisaties is voor de meeste organisaties nog een onontgonnen terrein. De organisaties worstelen met de dynamiek en snelheidsverschil tussen behoefte (business) en oplossingsrichtingen (IT). Low Code oplossingen bieden een antwoordt op de capaciteitstekorten in high code programmeurs, beschikbaarheid van (financiële) middelen en traditionele vertaling van behoefte naar oplossing.

De onwetendheid van wat Low Code kan (en wat niet) maakt onbekend en vaak onbemind, totdat je laat zien dat het kan. Geen mock-up of een presentatie en wel een werkende ‘appetizer’ die direct de potentie laat zien.

Door het ontbreken van kennis en inzicht ontstaat spelmatig gedrag in organisaties die niet bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelen en belemmerend werkt om de potentie uit de business in te zetten. Het gebruik maken van deze potentie aan de band van gedefinieerde (IT-)grenzen levert een versnelling op in het effectief inrichten van organisatieprocessen, waarbij de acceptatie van de geboden oplossingen hoger ligt door het modelleren vanuit de business.

Ik geloof er in dat, net als email, Acces, Excel en PowerPoint, Low Code een geaccepteerd fenomeen wordt, welke we nu vanuit de gezamenlijke disciplines richting kunnen geven.

Bouwe Koopal

Bouwe Koopal

Citizen Development Evangelist bij ADkwADraat

Bruggen bouwen op development Island

Bouwe Koopal | Citizen Developement Evangelist | AdKwadraat

De wereld van UDI (Use, develop and Integrate) is een atlas die de cloud wereld beschrijft in al zijn facetten. Deze wereld bestaat uit 3 continenten: Use City waar de bezoeker op zoek kan gaan naar bestaande applicaties, Development Island waar software wordt gemaakt en tenslotte Integration Harbour waar bestaande en nieuw te ontwikkelen applicaties worden geïntegreerd. Tijdens deze presentatie neem ik de bezoeker mee naar development Island, laat code, low code
en nocode gebieden zien met zijn verschillen maar zal met name aandacht besteden aan de bruggen die gebouwd kunnen worden op development island; enerzijds tussen de tools maar anderzijds ook tussen de gebruikers van deze tools.

adkwadraat
Bas van der Horst

Bas van der Horst

Co-founder & Managing Director Appronto

Impact digitalisering op de groei van uw organisatie

Bas van der Horst | Co-founder & Managing Director | Appronto

Secrid, een Nederlands portemonnee-ontwerp-bedrijf, maakt vanaf de oprichting een enorme groei door. Ze groeiden in tien jaar tijd uit van een innovatieve start-up tot een wereldwijd bekend miljoenenbedrijf. Door de enorme groei en een relatief complex product werd het steeds moeilijker om het productieproces in goede banen te leiden.Om de complete keten efficiënter, sneller en goedkoper te laten samenwerken, bouwde Appronto een compleet nieuw supplier portal met low-code technologie van Mendix en integreerde het de systemen met Boomi. Benieuwd hoe Appronto hierbij te werk is gegaan? Dan nodigen we u graag uit voor onze break out sessie tijdens hét Low Code No Code event 2021.

Tijdens de break-outsessie bespreken we welke procesuitdagingen Secrid ervaart en hoe ze deze aanpakken. Tevens komen de mogelijkheden van het werken met flexibele platformen zoals Mendix en Boomi aan bod. Daarnaast krijg je informatie over hoe Secrid op een slimmere manier data synchroniseert, doorlopend inzicht in de status van de productie heeft en hoe het platform help beter samen te werken met leveranciers door transparantie in voorraad en planning.

Appronto

Meer sessies zullen spoedig volgen

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er een bijdrage leveren aan het online event en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!