nieuwsitem motion10

Versnel uw digitale innovatie met low code moderne business apps

Motion10 weet als Microsoft Gold Partner én OutSystems Gold en Certified Partner als geen ander hoe technologieën van Microsoft samenwerken met het OutSystems platform. Denk daarbij aan Azure Infrastructuur, Office 365, Azure Datawarehousing en AI, Azure Integration Services.

Motion10 heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en de daarin beschikbare tools, zoals Microsoft PowerApps. Hierdoor zijn wij in staat uw digitale innovatie succesvol te maken.

Modern business applications met het OutSystems platform en het Microsoft Power Platform. Steeds meer organisaties kiezen ervoor een low code platform in te zetten om hun digitale innovatie te versnellen. Een low code platform stelt hen in staat om sneller en flexibeler te reageren op veranderingen binnen het bedrijf, de keten, de markt en/of in technologie.

Er zijn verschillende low code platforms beschikbaar. Motion10 adviseert organisaties vooraf over de mogelijkheden, beperkingen en onderlinge verschillen. Zowel het OutSystems als het Microsoft Power Platform worden door Gartner en Forrester als ‘Leader’ geclassificeerd als het gaat om low code application development platforms.

Snel, veilig en gestructureerd oplossingen ontwikkelen, implementeren en beheren

Low code development stelt u in staat om snel en effectief moderne business apps op te leveren. Motion10 helpt organisaties om dit op een gestructureerde en geïntegreerde manier te doen, waarbij wij graag meedenken over de organisatieverandering die dit teweeg brengt.

Change Management en User-Centered Design zijn voor ons standaard onderdeel binnen een project; zo zorgen we ervoor dat organisaties de maximale toegevoegde waarde uit hun IT-investering halen. Ten slotte helpen wij ook om breed uitgerolde applicaties op een efficiënte manier onder beheer te brengen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons low code-aanbod op het gebied van OutSystems of het Microsoft Power Platform. Bezoek ons tijdens het Low Code No Code Congres of bezoek onze website.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!