nieuws lcnc appronto

Low-code: inspiratie vanuit 5 invalshoeken

Slimme applicaties vormen een steeds belangrijker onderdeel van het IT-arsenaal dat moderne bedrijven in stelling brengen om competitief te blijven. De behoefte aan innovatie en een snelle time-to-market vraagt om ontwikkelmethoden die sneller en gemakkelijker zijn dat het traditionele ‘code kloppen’.

Dan kom je al gauw uit bij low- en no-code, twee vormen van softwareontwikkeling die je in staat stellen om met een minimum aan handmatige code innovatieve en kwalitatief hoogwaardige applicaties te bouwen. Maar welke soort applicaties wordt voornamelijk gebouwd in low-code? Wat levert low-code development op?

Hoe je als wendbare organisatie innovatie en procesoptimalisatie versnelt

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. Bovendien zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig binnen de afdeling. Low-code en No-code Applicatie Platformen kunnen hier een oplossing voor bieden. Tijdens onze presentatie geven we antwoord op vragen zoals:

  • Welke soorten applicaties worden gebouwd met low-code platform Mendix?
  • Hoe voegt Mendix de meeste waarde toe voor jouw organisatie?

Low-code inspiratie

Je kunt op verschillende manieren voordeel behalen met low code. In deze sessie delen we onze ervaringen op basis van échte klantcases vanuit een vijftal invalshoeken:

  1. Integratie strategie: Flexibiliteit in je IT-landschap creëren én je datakwaliteit verhogen
  2. Innovatie: Nieuwe producten en diensten waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technieken
  3. Ketenintegratie: Je klanttevredenheid verbeteren en zorgen voor een naadloze afstemming met alel partners in de keten
  4. Efficiënter werken: Workflow gericht gaan werken over afdelingen heen waardoor je processen soepeler gaan lopen en je meer kunt doen met minder mensen
  5. Vernieuwen IT landschap: Je ‘schaduw IT’ of maatwerk applicaties vervangen door professionele applicaties op basis van low-code.

Benieuwd? Voor meer informatie klik hier!!

 

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!