Heliview 1,5 meter congres

Hét Low Code No Code Congres op 1,5 meter

De tweede editie van Hét Low Code No Code Congres vindt plaats op 3 november als 1,5 meter congres in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Wat dit precies inhoudt vind u hier!

Samen met de locatie is er hard gewerkt om een veilige congresomgeving te creëren. Met dit 1,5 meter congres bieden wij deelnemers de mogelijkheid om weer fysiek ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen. Iedere deelnemer van Hét Low Code No Code Congres stelt zijn of haar persoonlijke programma samen. Passend bij dagelijkse praktijkgerichte uitdagingen en ontwikkelingen. Uiteraard faciliteren we ook op een veilige manier 1-op-1 gesprekken.

Hoe dan?

04820143-Geschakeld-programma-klein

Ochtend- of middageditie
Het congres heeft een ochtend- en middageditie. Hierdoor kan het congres georganiseerd worden met kleinere groepen waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. U kunt zelf kiezen of u aan de ochtend- of middageditie deelneemt.

04820143-Aangepaste-registratie-klein

Registratie verspreid en veilig
De registratie laten wij graag zo soepel mogelijk verlopen. Daarom hebben wij per editie verschillende registratieblokken gecreëerd om opstoppingen te allen tijde te voorkomen. Daarnaast vindt de registratie plaats achter plexiglas en met duidelijke markeringen op de vloer.

04820143-Intensieve-schoonmaak-klein

Extra aandacht voor schoonmaak 
Gedurende het congres is er extra aandacht voor hygiëne. Handgrepen, toiletten en overige oppervlaktes worden voortdurend schoongemaakt. Er zijn gedurende de dag voldoende interieurverzorgers aanwezig op de locatie om de hygiëne te waarborgen.

04820143-Eenrichtingsverkeer-klein

Looproutes
Op de congreslocatie zal een duidelijke looproute aangegeven worden door pijlen op de grond en borden. Hiermee waarborgen we voldoende bewegingsruimte tussen de aanwezige personen.

04820143-Lunchbox-klein

De foodbox 
Ook in de keuken werkt de locatie veilig en volgens de richtlijnen. Het gebruikelijke uitgebreide buffet vervangen we door een persoonlijke foodbox.

04820143-Handen-wassen-klein

Vaker uw handen wassen
Ook wij willen u verzoeken om uw handen vaker te wassen. Daarom faciliteren wij extra handzeep en ontsmettingsmiddelen om uw handen vaker te reinigen en te ontsmetten.

04820143-Ruimere-opzet-klein

Ruimere opzet
Om voldoende afstand te waarborgen op de congreslocatie hebben wij gezorgd voor duidelijke markeringen op de vloer. Daarnaast staan alle tafels en stoelen op gepaste afstand van elkaar, zodat u veilig plaats kunt nemen om te netwerken en kennis op te doen.

04820143-Gezondheids-check-klein

Gezondheidscheck van RIVM
Net als alle contactberoepen hanteren wij de gezondheidscheck van het RIVM. Indien u één dag voor het congres ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren.

04820143-Persoonlijke-bescherming-klein

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Om u te voorzien van diverse mogelijkheden om uzelf te beschermen, bieden wij mondkapjes en desinfecterende handgel aan. Onze medewerkers dragen daarnaast ook handschoenen tijdens de uitgifte van de badges.

04820143-Geen-handenschudden-klein

Geen handen schudden 
De landelijke basismaatregelen blijven uiteraard in stand. Daarom is het niet toegestaan om elkaar de hand te schudden. Wees daarom in deze tijden creatief en begroet personen op een andere manier.

Meld u snel aan
Kortom, we nemen alle maatregelen die nodig zijn om u een veilige congreservaring te bieden, met dezelfde kwaliteit en zorg die u al jaren van ons gewend bent. Gezien de ruimere opzet zijn er dit jaar maar een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar, dus meld u snel aan om verzekerd te zijn van een plekje!

Nuttig? Deel dit bericht!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!