De impact van digitalisering op de groei van uw organisatie

“Software mag nooit je plafond zijn, het moet juist je springplank zijn!”

 Secrid, een Nederlands portemonnee-ontwerp-bedrijf, maakt vanaf de oprichting een enorme groei door. Ze groeiden in tien jaar tijd uit van een innovatieve start-up tot een wereldwijd bekend miljoenenbedrijf. Door de enorme groei en een relatief complex product werd het steeds moeilijker om het productieproces in goede banen te leiden.

Om de complete keten efficiënter, sneller en goedkoper te laten samenwerken, bouwde Appronto een compleet nieuw supplier portal met low-code technologie van Mendix en integreerde het de systemen met Boomi. Benieuwd hoe Appronto hierbij te werk is gegaan? Dan nodigen we je graag uit voor onze break out sessie tijdens hét Low Code No Code event 2021.

 Digitaliseren is geen keuze

Je moet vandaag al investeren in de systemen die je morgen gaat gebruiken zodat je IT landschap in staat is om mee te groeien met de organisatie. Die systemen zijn misschien niet de core van je business, maar ze vormen wel het fundament voor het robuuste beheer van je bedrijf. Vaak hebben organisaties hele specifieke producten en processen wat niet te vatten valt in een standaard softwareproduct. Daarnaast zien wij een veelvoorkomende valkuil dat bedrijven voor allerlei activiteiten een tool hebben, maar dat al die tools niet met elkaar zijn gekoppeld. Het is veel waardevoller om de bedrijfsprocessen zo veel mogelijk te digitaliseren, automatiseren en naadloos te integreren.

Ontdek ervaringen uit de praktijk

Je wilt voldoen aan de vraag van de business en snel applicaties kunnen ontwikkelen, maar daar is de huidige architectuur te rigide voor. Door nu de stap naar een toekomstbestendig IT-systeem te zetten, kun je mee met de digitale transformatie die in volle gang is. Appronto heeft veel ervaring met het digitaliseren van allerlei processen.

Secrid is er met de supplier portal in geslaagd haar leveranciers op één lijn te krijgen, en heeft zo het productieproces kunnen verbeteren en versnellen. Door de inzet van het platform is het plaatsen van orders enorm versneld. De doorlooptijd van een order neemt nu 50 tot 75% minder tijd in beslag.

Tijdens de break out sessie bespreken we welke procesuitdagingen Secrid ervaart en hoe ze deze aanpakken. Tevens komen de mogelijkheden van het werken met flexibele platformen zoals Mendix en Boomi aan bod. Daarnaast krijg je informatie over hoe Secrid op een slimmere manier data synchroniseert, doorlopend inzicht in de status van de productie heeft en hoe het platform help beter samen te werken met leveranciers door transparantie in voorraad en planning.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!