Bekijk de klantcases van Appronto

Wij houden van simpel. Simpel is het tegenovergestelde van ingewikkeld. Als je een probleem wilt oplossen, geloven wij dat een simpele oplossing altijd beter is dan een ingewikkelde. Maar vergis je niet, simpel is vaak heel erg moeilijk.

We begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd. Wie simpel wil werken, begint met wat er al is en daar helpen wij bij en vertalen we complexe vraagstukken naar voor de gebruiker simpel te gebruiken IT-oplossingen. Wij tonen graag enkele voorbeelden.

Tony’s Chocolonely

Het Nederlandse Tony’s Chocolonely heeft een missie: de chocolade-industrie vrij maken van slaven- en kinderarbeid. Het bedrijf werkt samen met duizenden cacaoboeren en tientallen toeleveranciers. Om die keten efficiënter, sneller en goedkoper te laten samenwerken, zorgde Appronto er met Boomi voor dat de vele softwaresystemen van het bedrijf geïntegreerd werden.

Bekijk de case

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund koppelt duizenden ondernemers en investeerders aan elkaar op zijn investeringsplatform. In minder dan zeven maanden bouwde Appronto deze ‘mini-bank’ met low-code technologie van Mendix.

Bekijk de case

Nationale Hypotheek Garantie

NHG biedt de Nationale Hypotheek Garantie aan, een restschuldverzekering voor consumenten en een borgstelling voor geldverstrekkers. Omdat de maatschappij en daarom ook de hypotheekmarkt sterk is veranderd, zocht NHG een manier om nieuwe diensten te kunnen aanbieden en de keten slimmer en sneller te laten samenwerken. Appronto leidde deze omvangrijke verbouwing, terwijl de winkel open bleef.

Bekijk de case

Urban Arrow

Met de nieuwe Europese dealerportal slaagt fietsmerk Urban Arrow erin om de communicatie met dealers te optimaliseren. De dealers hebben direct inzicht in alle productinformatie en levertijden, kunnen bijbehorende accessoires bestellen en zien in één overzicht alle afgehandelde en openstaande orders.

Bekijk de case

Weener Plastics

Het ERP-systeem van Weener Plastics bleek te veel verouderd om nieuwe toepassingen goed aan te kunnen. Het low-codeplatform van Mendix bracht de oplossing. Appronto bouwde een aantal nieuwe applicaties waarmee Weener Plastics veel efficiënter, sneller én goedkoper kon werken.

Bekijk de case

Geïnteresseerd in alle klantcases? Bekijk ze hier!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!