Security

Security leads

Onze security congressen zijn de perfecte leadgeneratie mogelijkheid voor uw organisatie. Ga in gesprek met een gekwalificeerde doelgroep en maak op informele wijze kennis met hun uitdagingen. De congressen bieden een podium voor uw organisatie om u als thought leader te positioneren en meer exposure te krijgen. Ontdek welke congressen bij u aansluiten!

Cluster security

Gekwalificeerde leads

Onze congressen richten zich op een gekwalificeerde doelgroep, bestaande uit eindgebruikers die een senior rol hebben in de DMU en werkzaam zijn bij een organisatie met minimaal 20FTE. De deelnemers willen investeren in oplossingen en voeren 1-op-1 gesprekken met oplossingsaanbieders zoals u. Door ons strenge toegangsbeleid brengen we u in contact met Qualified Leads die binnen uw targetgroup vallen.

Doelgroep

Chief Information Security Officers, Cyber Security Managers, Information Security Managers, Security Architecten, IT Managers, IT Security Professionals, Business Information Security Officers, Risk Managers, Functionarissen gegevensbescherming, Business Analisten, Chief Technology Officer, Identity & Access Managers, Chief Executive Officers, Projectmanagers en meer

Aankomende congressen

Voor in de agenda

Cluster security
België vlag
Security Leadership Belgium

Fysiek congres: 5 oktober 2022
Locatie: BluePoint | Brussel
Online congres: vanaf 6 oktober

Cluster security
Cyber Security Experience

Fysiek congres: 24 november 2022
Locatie: Spant! Congrescentrum | Bussum
Online congres: vanaf 25 november

Cluster security
Security Leadership

Fysiek congres: 7 februari 2023
Locatie: 1931 Congrescentrum | ‘s-Hertogenbosch
Online congres: vanaf 8 februari

Identity & Access Management

Fysiek congres: 23 mei 2023
Locatie: 1931 Congrescentrum | ‘s-Hertogenbosch
Online congres: vanaf 24 mei

Uitgelicht:

Cyber Security Experience

BE PART OF THE SOLUTION; LET’S TEAM UP!

Binnen het thema Be Part of the Solution: Let’s Team up! gaan we dit jaar tijdens de Cyber Security Experience aandacht besteden aan samenwerken. Voor organisaties is het inmiddels wel een no brainer dat de individuele cybersecurity basics op orde moeten zijn. Maar van gedegen en duurzame samenwerking is in veel gevallen nog te weinig sprake. Om cyberdreigingen – nu en in de toekomst – het hoofd te kunnen bieden is dit belangrijker dan ooit.  Hoe kunnen bijvoorbeeld cybersecurity-leveranciers beter met u samenwerken, en u met hen?  Zijn er naast diverse branche-initiatieven ook voldoende cross-sectorale verbanden?  En doet de overheid voldoende om het samenwerken tussen publiek en privaat te stimuleren.

Fysiek congres: 24 november 2022
Online vanaf 25 november 2022

Hoe kunnen we u helpen?


    Maak een keuze uit deze events:

    * Verplicht veld