Aankondiging samenwerking ICT/magazine & Heliview

Heliview kondigt een nieuwe samenwerking aan. ICT/magazine en Heliview gaan de krachten bundelen. Waar Heliview staat voor “sharing knowledge, connecting people”, staat ICT/magazine voor “Kennis delen, kennis maken”!

Een beter match bestaat niet.

Samenwerking

Heliview heeft in Nederland een lange traditie in het organiseren van lead genererende congressen onder meer met een sterke positie in de ICT sector.

Door de samenwerking met ICT/magazine als mediapartner zijn we in staat om onze congressen regelmatig e uitgebreid bij een brede groep potentiële bezoekers onder de aandacht te brengen.

Heliview en ICT/magazine zijn recent een samenwerking aangegaan met als doel hun positie verder te versterken bij zowel it-leveranciers als eindgebruikers (bezoekers Heliview, lezers ICT/magazine). Voortaan worden de lezers van ICT/magazine diep en frequent geïnformeerd over het programma aanbod van Heliview. Ook krijgen de partners van Heliview gunstige mogelijkheden om zich te presenteren en te positioneren via ICT/magazine, zowel in de landelijke printedities, als online.

Doelgroep & bereik

Doelgroep / bereik ICT/magazine is gericht op it-beslissers (o.a. CIO’s, CFO’s, CTO’s, CISO’s, IT-managers) werkzaam bij organisaties in o.a. de segmenten enterprise / grootzakelijk, het MKB (100 of meer medewerkers), de overheid, woningcorporaties en de zorgsector. De oplage is 10.500, totale printbereik: 30.000+.

Wilt u als partner ook profiteren van deze samenwerking? Dan is het mogelijk om naast een partnership bij Dutch Data Forum en/of Cyber Security Experience ook tegen een mooi tarief te adverteren in de special van oktober.

Meer informatie? Vraag het op bij:

Lotte Baauw
076-5484026

Of

Dianne de Geus
0570-611100

Nuttig? Deel dit bericht!