Finance

Finance leads

Onze finance congressen zijn de perfecte leadgeneratie mogelijkheid voor uw organisatie. Ga in gesprek met een gekwalificeerde doelgroep en maak op informele wijze kennis met hun uitdagingen. De congressen bieden een podium voor uw organisatie om u als thought leader te positioneren en meer exposure te krijgen. Ontdek welke congressen bij u aansluiten!

Cluster security

Gekwalificeerde leads

Onze congressen richten zich op een gekwalificeerde doelgroep, bestaande uit eindgebruikers die een senior rol hebben in de DMU en werkzaam zijn bij een organisatie met minimaal 20FTE. De deelnemers willen investeren in oplossingen en voeren 1-op-1 gesprekken met oplossingsaanbieders zoals u. Door ons strenge toegangsbeleid brengen we u in contact met Qualified Leads die binnen uw targetgroup vallen.

Doelgroep

Financieel directeur, CFO, Financieel managers, Teamleiders financiële afdelingen, Projectleiders, Business Analisten, Informatiemanagers, IT managers, Applicatiebeheerders, Functioneel beheerders en meer

Aankomende congressen

Voor in de agenda

België vlag
E-invoicing

Fysiek congres: 25 oktober 2022
Locatie: BluePoint | Brussel
Online congres: vanaf 26 oktober

Factuurcongres

Fysiek congres: 13 april 2023
Locatie: Valk Exclusief | Utrecht
Online congres: vanaf 14 april

Uitgelicht:

Factuurcongres

OVER FACTUURAUTOMATISERING EN DIGITALISERING IN FINANCE

Het Factuurcongres start op 7 april 2022 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het verdiepende online programma start op 8 april. Tijdens het congres maken verschillende experts u wegwijs in het landschap van facturatie en inkoop standaarden en leggen ze u uit hoe u e-facturatie en e-procurement binnen uw organisatie verder kunt ontwikkelen.

Hoe kunnen we u helpen?


    Maak een keuze uit deze events:

    * Verplicht veld