Wat zijn de business drivers van ITAM?

Cost Control, Cost Avoidance, Cost Savings en Risk Mitigation zijn de business drivers van ITAM. Als we dit goed begrijpen en kunnen uitleggen aan de business creëren we toegevoegde waarden en zal ITAM als relevant worden gezien.

“Het onderhandelen van een hoge korting levert vaak waardering op, maar de korting alleen geeft niet het beste resultaat. De focus op investeren wat je daadwerkelijk gebruikt en de waarde uit die investering maximaal benutten geeft een beter resultaat”.

Tijdens hun sessie op het congres IT & Software Asset Management zullen Richard en Chris kort stil staan bij die waarde en datgene wat SAM sexy maakt. Om vervolgens daad bij woord te voegen in de vorm van pratijkcases van de vendoren Oracle, SAP en Microsoft.

Zij sluiten af met uitleg over de toegevoegde waarde van een FinOps platform. Hiermee zorg je voor de transparantie, voorspelbaarheid en controle die nodig is voor effectief financieel beheer en bevorder je de samenwerking de verschillende stakeholders binnen een organisatie.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!