Terugblik op online editie 2021

Op vrijdag 26 maart 2021 ging de eerste online editie van het event IT Software Asset Management van start en we kijken terug op een zeer geslaagd event. Met dank aan meer dan 130 deelnemers, 13 business partners, een kennispartner en een mediapartner kijken we terug op een geslaagd event.

Inspirerend programma

Deelnemers hadden toegang tot 18 verschillende inhoudelijke en insprirerende on demand en live sessies van toonaangevende organisaties. Zoals de talkshow met IBM, Deloitte en KPMG over hoe SAM onderdeel kan worden van een organisatie. En een opvallende talkshow met Royal BAM group, ITAM NL en DPI over de centrale rol die is weggelegd voor software asset managers binnen organisaties.

1-op-1 gesprekken

Naast het inhoudelijke programma met verschillende on-demand video’s, hebben deelnemers en partners veel nieuwe contacten opgedaan tijdens de persoonlijke 1-op-1 gesprekken. Hiermee heeft de deelnemer een kans gehad om prangende vragen te stellen aan een expert.

Veel dank aan de experts van  Crayon, Invanti, Preo,  Softline Solutions, ITAM Solutions, Deloitte, Flexera, KPMG, SNOW, the ITAM-unit, License Dashboard, ITAM NL en IMF Academy voor het mogelijk maken van dit sterk inhoudelijke programma. Vanaf het najaar organiseren wij multichannel events met een congresdag en een online event!

Editie 2022

In maart 2022 vindt IT Software Asset Management in een hybride vorm plaats. Dat wil zeggen met een congresdag op locatie op 17 maar en vanaf 18 maart start het online event! Zien we u daar?

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!