Wil van Krieken

Senior Sales Engineer bij Ivanti

Wil heeft zijn studie op het gebied van Informatica afgerond in 1987 en is nadien onafgebroken in de IT werkzaam geweest. Hij heeft een brede ervaring opgebouwd in meerdere IT-disciplines zoals ERP, Supply Chain Management, CRM, IT Operations en Service & Asset Management. Vanaf 2007 is Wil werkzaam bij Ivanti (voormalig HEAT-Software en Frontrange-Solutions) met een focus op Service en Asset Management. Vanuit zijn rol als Senior Sales Engineer komt hij met vele organisaties in contact en heeft zodoende een brede en uitgebreide ervaring opgebouwd.

Ivanti

Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door “hyper-automation”.

IT-teams wereldwijd vertrouwen op Ivanti om het maximale uit hun IT-investering te halen door IT Service Management, IT Asset Management, Security en Endpoint Management samen te brengen.

Ivanti

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!