Patrick Heinrichs

Business Value Advisor

Patrick is in 2005 in het ITAM vakgebied gestart als auditor bij Oracle. Na enkele jaren heeft hij de overstap naar DSM gemaakt waar hij als Senior Software Asset Manager samen met een ervaren team SAM op de kaart heeft gezet. Onlangs heeft Patrick de overstap gemaakt naar Flexera, waar hij klanten helpt met het bouwen van hun interne business case zodat zij de maximale ROI behalen van hun IT investeringen in hun on-premise, SaaS, PaaS en IaaS omgevingen.

Flexera

Flexera levert IT-Asset Beheer oplossingen die bedrijven in staat stellen het rendement op hun technologie-IT investeringen te versnellen. We helpen organisaties hun IT te informeren met volledig inzicht in complexe hybride ecosystemen, zodat ze hun IT kunnen transformeren door over alle platforms heen te verdelen, IT spend opnieuw toe te wijzen, risico’s te verminderen en de meest effectieve stap naar de cloud in kaart te brengen.

Onze oplossingen voor de optimalisatie van technologische (TVO)  IT waarde worden geleverd door meer dan 1.300 collega’s die meer dan 50.000 klanten helpen bij het behalen van hun bedrijfsresultaten. Bezoek www.flexera.com

voor meer informatie

Flexera

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!