Martin Thompson

Founder at The ITAM Review

Martin is eigenaar en oprichter van The ITAM Review, een online bron voor wereldwijde ITAM-professionals. De ITAM Review is vooral bekend om zijn wekelijkse nieuwsbrief met de nieuwste branche-updates, het LISA-trainingsplatform, Excellence Awards en conferenties in het VK, de VS en Australië. Martin is ook de oprichter van ITAM Forum, een non-profit handelsorganisatie voor de ITAM-industrie die is opgericht om het profiel van het beroep te vergroten en een organisatiecertificering op de markt te brengen. Martin levert op vrijwillige basis een bijdrage aan ISO WG21 die de ITAM International Standard ISO/IEC 19770 ontwikkelt. Hij is ook de auteur van "Practical ITAM - The essential guide for IT Asset Managers", een boek dat beschrijft hoe je aan de slag kunt gaan en het verschil kunt maken op het gebied van IT Asset Management. Daarnaast ontwikkelde Martin de PITAM training en certificering. Voordat hij in 2008 de ITAM Review oprichtte, werkte Martin voor Centennial Software (Ivanti), Silicon Graphics, CA Technologies en Computer 2000 (Tech Data). Als hij niet aan het werk is, houdt Martin van skiën, wandelen, motorrijden en tijd doorbrengen met zijn jonge gezin.

The ITAM Review

De ITAM Review is een onafhankelijke wereldwijde community voor wereldwijde ITAM-, SAM- en licentieprofessionals.

Een plek waartoe je kunt behoren, kunt netwerken, je carrière vooruit kunt helpen en je geïnspireerd kunt voelen.

Gedreven door kennis, is het onze focus om elke ITAM-professional gedurende zijn hele carrière, bij elke stap, de steun, vaardigheden en het vertrouwen te bieden om te slagen.

De ITAM Review is bedoeld om de zakelijke waarde van het ITAM-vak te verdedigen, ITAM-industrieleiders te ontwikkelen en organisaties over de hele wereld in staat te stellen de beste waarde uit hun technologie-investeringen te halen en tegelijkertijd de risico’s te minimaliseren.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!