Martijn Hulsman

Technical Account Director bij Ivanti

Martijn is werkzaam in de IT sinds 1999 na zijn studie logistiek management. Tot 2017 werkzaam geweest als consultant en architect in een breed scala aan bedrijven en hierdoor heeft Martijn een ruime ervaring in de complexe IT-wereld van ontwerp, architectuur, implementatie en projectmanagement. Martijn zoekt altijd naar praktische oplossingen binnen de grenzen van de software en toepasbaar in het landschap van de bedrijven. Dit resulteert in werkbare praktische oplossingen die bijdragen aan de bedrijf doelstellingen. Vanaf 2017 is Martijn werkzaam bij Ivanti met een focus op het integrale Ivanti landschap bij de system integrator klanten van Ivanti. Vanuit zijn rol als Technical Account Director komt hij met vele organisaties in contact en heeft zodoende een brede en uitgebreide ervaring opgebouwd rondom het portfolio van Ivanti.

Ivanti

Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door “hyper-automation”.

IT-teams wereldwijd vertrouwen op Ivanti om het maximale uit hun IT-investering te halen door IT Service Management, IT Asset Management, Security en Endpoint Management samen te brengen.

Ivanti

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!