Martijn Hulsman

Technical Account Director bij Ivanti

Martijn Braamskamp is zijn loopbaan in licensing in 2004 gestart bij PC-WARE (nu SoftwareOne). Vanaf 2008 is de advisering over Software Asset Management (SAM) een steeds grotere rol gaan spelen en in 2010 is de focus compleet gelegd op SAM. Van 2010 tot 2019 werkte Martijn bij Softline Solutions, waar hij als Managing Consultant strategisch gesprekspartner was op het gebied van SAM. In 2019 is Martijn overgestapt naar NS, om hier de rol van Software Asset Manager in te vullen. Naast compliance reporting en her-implementatie van ITAM processen ( ISO 19770-1:2017), bouwde hij aan de relatie met de belangrijkste softwareleveranciers. Sinds november 2020 focust Martijn zich op het professionaliseren van License & Software Asset Management bij Nouryon (voormalig AkzoNobel Speciality Chemicals). Credo: Transparantie creëren zodat mijn interne klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Naast algemeen bestuurslid van de Vereniging ITAM NL is Martijn chapter lead van het Dutch Chapter van de ITAM Forum

Ivanti

Ivanti automatiseert IT en Security Operations waardoor detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van cloud tot edge mogelijk is. Van pc’s tot mobiele apparatuur, VDI en datacentra, Ivanti detecteert en inventariseert IT-middelen on-premises, in de cloud en aan de edge. Dit verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door meer inzicht te bieden in de IT-omgeving en door “hyper-automation”.

IT-teams wereldwijd vertrouwen op Ivanti om het maximale uit hun IT-investering te halen door IT Service Management, IT Asset Management, Security en Endpoint Management samen te brengen.

Ivanti

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!