Talks

Maximaal op de hoogte door exclusieve online sessies

Tijdens het IT & Software Asset Management event wordt u door inspirerende sprekers en innovatieve organisaties op de hoogte gebracht van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Het event is bij te wonen via ons online platform EventManager.

Alle presentaties, talkshows en interviews met experts worden opgenomen in onze Heliview Studio, en zijn vervolgens 30 dagen lang on demand te bekijken.

Behoort u tot de doelgroep? Dan kunt u uzelf nu kosteloos aanmelden en krijgt u toegang tot exclusieve videocontent!

Welke exclusieve content is er beschikbaar?

On demand kennis op doen

Inzichtvolle presentaties door experts op het gebied van sofware asset management. Elke presentatievideo duurt 15 tot 20 minuten en heeft betrekking op de kansen die een goed IT software asset management u bieden.

Tafelgesprekken op niveau

In de talkshows gaat de presentator in debat met IT & sam-experts, en worden actuele onderwerpen aan bod rondom IT software asset management. Prikkelende talkshows vol stellingen, feiten en interessante meningen. Mis het niet!

Een expert aan het woord

Tijdens het interview stelt de online moderator kritische vragen aan een expert op het gebied van asset management. De gast zal op zijn beurt zijn of haar mening en ervaringen met u delen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!