Datum volgende editie ITSAM bekend: 21 maart 2023

Samen met 133 deelnemers, 11 businesspartners, 2 kennispartners en een mediapartners kijken we terug op een geslaagde congresdag en online programma.

Congresdag

Op 22 maart vond de congresdag van IT & Software Asset Management 2022 plaats in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord, Rotterdam.

De dag stond onder leiding van dagvoorzitters Hennie de Hoog, voorzitter van de vereniging ITAM.NL en Brandon Smeets, Magisch Entertainer en Team Lead ICS User Services bij Canon Production Printing.

De verbinding tussen de verschillende disciplines en stakeholders stond de hele dag centraal, want IT & Software Asset Management is zoveel meer dan licentiebeheer en audits. Het vakgebied blijft zich ontwikkelen en er is zoveel meer waarde te halen uit het samenbrengen van verschillende disciplines en stakeholders. Samen met bijna 100 deelnemers, 12 partners en 24 sprekers was het een dag vol kennis en inspiratie, 1-op-1 gesprekken en nieuwe contacten.

Lees hier de uitgebreide terugblik van de congresdag.

Online

Online ging het programma verder met 7 exclusieve video’s met onder andere een interview met Keith Rupnik, co-founder van Business Technology Unified, over de impact van cloud asset management en een presentatie van Khalid Hafid, CEO van ITAM Solutions, over de nieuwe uitdagingen die de digitale transformatie met zich meebrengt.

Crayon verzorgde op 5 april een interactieve roundtable over de impact van FinOps op ITAM en dagvoorzitter Bradon Smeets ging op 1 april in op de meest gestelde vragen vanuit de deelnemers.

De laatste webinar vond plaats op 19 april. ITAM Solutions nam de kijkers mee in de steeds maar complexer wordende IT landschappen en hoe men hier overzicht in kan houden.

Wij zijn ervan overtuigd dat er weer veel kennis is gedeeld en dat er ook veel nieuwe (waardevolle) contacten zijn gelegd. Volgend jaar vindt het congres plaats op 21 maart. Wij kijken er weer naar uit.

Tot dan!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!