Voor Business partners

Onze doelgroep, uw leads

Tijdens onze unieke 30 dagen leadgeneratie campagnes kunt u gekwalificeerde leads genereren voor uw business. Zowel op de congresdag als tijdens het online event komt u in rechtstreeks contact met uw potentiële klanten middels onze gerichte 1-op-1 gesprekken. Heliview faciliteert al jaren een podium voor kennisdelingen en nieuwe contacten. Dit staat dan ook centraal tijdens al onze events.

Gerichte 1-op-1 gesprekken

EventManager stelt u in staat om voorafgaand aan het event deelnemers uit te nodigen tot 1-op-1 gesprekken. U kunt uw selecties maken op basis van functieprofielen, rollen, branches, organisatiegroottes en nog veel meer. Tevens kunnen ook deelnemers u uitnodigen om een afspraak te maken. Na afloop van de gesprekken ontvangt u de persoonlijke e-mailadressen, zodat u uw contact goed op kunt volgen.

Netwerkgesprekken
Netwerkgesprekken duren gemiddeld 15 minuten en vinden grotendeels op het netwerkplein plaats tijdens de congresdag. De gesprekken kunnen ook online in de EventManager plaatsvinden. De netwerkgesprekken hebben als primair doel het leggen van nieuwe contacten tussen leveranciers en eindgebruikers en de kennismaking tussen 2 organisaties. Aan de hand van de vooraf aangegeven profielvragen kan het gesprek voorbereid worden.

Expertgesprekken
Expertgesprekken duren 30 minuten en vinden altijd online in EventManager plaats. De expertgesprekken vinden altijd plaats tussen een eventdeelnemer en een (tenchische) expert van een oplossingsaanbieder. De expertgesprekken gaan dieper in op de specifieke hulpvraag van een organisatie waarbij ze graag willen sparren met een expert. Expertgesprekken vinden altijd op initiatief van de deelnemers plaats.

Lever een bijdrage aan het programma

Indien u een interessante klantcase, visieverhaal en/of een nieuwe solution wilt presenteren, dan is er voor een select aantal partners de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage aan het congresprogramma te leveren, middels een door u in te vullen keynote, break-out sessie en /of workshop. Ook zijn er diverse Heliview TALKS mogelijkheden waar u een bijdrage aan kunt leveren:

  • Presenteer uw sessie en slides online
  • Schuif aan bij een Heliview talkshow
  • Presenteer uw eigen talkshow

Behaal uw maximale ROI

De unieke formule van Heliview garandeert een succesvolle eventdeelname. Door de 1-op-1 gesprekken waarbij u in rechtstreeks contact komt met gekwalificeerde deelnemers kunt u nieuwe leads genereren voor uw business. Een Heliview gekwalificeerde lead is werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie, heeft een senior rol in de DMU en heeft aangegeven wat de investeringsbehoefte is, zodat u in EventManager kunt selecteren met welke deelnemers u 1-op-1 gesprekken wilt voeren. Door onze vernieuwde 30 dagen leadgen campagnes komt u niet langer alleen in contact met deelnemers op de congresdag, maar ook online. Aan de hand van uw eigen videocontent en online exposure werven wij gedurende 30 dagen nieuwe leads voor u.

Wij staan voor u klaar!

Contact met de organisatie

Aimane

Aimane El Massnaoui

Sales Executive
aimane.el.massnaoui@heliview.nl
+31 (0)76 548 40 27

Lotte Baauw

Lotte Baauw

Inhouse Sales Executive
lotte.baauw@heliview.nl
+31(0)76-548 40 26

Business partner worden?

VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

    Blijf op de hoogte!

    Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!