EventManager

MAAK KENNIS MET ONS ONLINE PLATFORM -EVENTMANAGER-

Centraal binnen Heliview staat ons online platform, de EventManager. Dit platform biedt zowel partners als eindgebruikers tal van mogelijkheden. Van beheer van uw profiel en voorkeuren, tot het samenstellen van uw persoonlijke congresprogramma, plannen van 1-op-1 gesprekken en het bekijken van exclusieve online content in Heliview TALKS.

Zodra u zich heeft aangemeld voor een congres of voor het online event, krijgt u toegang tot de EventManager. Hét platform waar professionals online kunnen netwerken, meer kennis op kunnen doen en ervaringen kunnen delen.

Hét platform waar professionals online kunnen netwerken, meer kennis op kunnen doen en ervaringen kunnen delen

Aanmelden voor lezingen / workshops tijdens de congresdag
Binnen EventManager wordt aangegeven welke break-outsessies en workshops u kunt bijwonen tijdens de congresdag. Indien een van de lezingen van uw keuze vol zit, dan kunt u zich altijd aanmelden voor de wachtlijst of een van de andere lezingen of workshops. Mocht er vervolgens een plaats vrijkomen bij uw eerste keuze, dan brengen wij u direct op de hoogte.

1-op-1 gesprekken plannen
Om het meeste uit uw dag te halen brengen wij u middels onze unieke 1-op-1 gesprekken in contact met senior specialisten van onze business partners. U kunt aangeven waar (op het congres, of online) en wanneer het gesprek u het beste uitkomt. En of u een netwerkgesprek (15 minuten) of een uitgebreide expertgesprek (30 minuten) wilt voeren en op welke vragen u antwoord wilt. Een expertgesprek vindt altijd online, na de congresdag, op uw initiatief plaats.

Real Time EventManager
Heeft u zich geregistreerd voor deelname aan een congresdag, dan ontvangt u bij binnenkomst een bericht met uw persoonlijke congresprogramma. Tijdens het congres kunt u de gehele dag EventManager raadplegen voor de actuele tijden en lezingen in het congresprogramma.

Heliview EXPO
Wilt u een overzicht van alle partners die verbonden zijn aan het event? Kijk dan eens rond in de Heliview EXPO en ga direct in gesprek.

Heliview TALKS
Een event van Heliview bestond voorheen enkel uit de dag van het congres. Met de introductie van Heliview TALKS binnen de EventManager komt hier verandering in. Tijdens de gebruikelijke congresdag is de mobiele Heliview Studio een plek waar interviews met enkele sprekers en partners worden opgenomen. Denk hier bijvoorbeeld aan een videotalk waarin de spreker zijn of haar slides presenteert of een talkshow waarin enkele sprekers in gesprek gaan over één van de aandachtsgebieden van het event. Wanneer u zich registreert voor een congresdag of de online content dan heeft u toegang tot Heliview TALKS.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!