We kijken met trots terug op een geslaagde online editie van De Informatiegestuurde Overheid

Op vrijdag 27 november 2020 ging een van de eerste online events van start, De Informatiegesuurde Overheid. Na veel verplaatsingen en onzekerheden werd deze online editie een groot succes! Met dank aan wel liefst 200 deelnemers, 7 business partners, 4 kennispartners en 1 mediapartner kijken we terug op een geslaagd event.

Inspirerend programma

Het 30-daagse online event zat vol met inspirerende sessies van verschillende grote organisaties. Met 8 verschillende inhoudelijke sessies over o.a. hoe inwoners van Zwolle zich inzetten om beter zicht te krijgen op de effecten van klimaatverandering, hoe u door gebruik van Machine Learning datalekken via e-mail kunt stoppen of hoe u met datagedreven werken bij de overheid kansen kunt benutten en risico’s kunt beperken.

1-op-1 gesprekken

Naast het inhoudelijke programma met verschillende on-demand video’s, zijn er veel nieuwe contacten opgedaan tijdens de persoonlijke 1-op-1 gesprekken. Hiermee heeft de deelnemer een kans gehad om prangende vragen te stellen aan een expert.

Veel dank aan de informatiegestuurde experts van BCT, BECIS, Doxis, Egress, InnoValor, Möbius Business Redesign B.V., My-Lex, SDU, Verdonck Klooster & Associates, DAMA the Netherlands, Jheronimus Academy of Data Science & IMF Academy voor het mogelijk maken van dit sterk inhoudelijke programma. Vanaf het najaar organiseren wij multichannel events met een congresdag en een online event!

Editie 2021

In september 2021 zal De Informatiegestuurde Overheid ook in een multichannel concept plaatsvinden, met op 22 september de congresdag en vanaf 23 september de start van het online event! Zien we u daar?

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!