Marjan Bakker

Directeur Klant, Advies en Informatie/ Chief Data Officer, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Als directeur Klant, Advies en Informatie en in de rol van Chief Data Officer draag ik verantwoordelijkheid voor de klantgerichtheid van de dienstverlening en het datagedreven werken in RVO. Ik geloof in het belang van klantgerichte dienstverlening, die persoonlijk, optimaal digitaal ondersteund en datagedreven is. In netwerkverband deel ik graag onze kennis met anderen en breng ik de kennis van anderen bij ons binnen.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl

Bij RVO helpen we honderdduizenden ondernemende Nederlanders vooruit op het gebied van duurzaamheid, zakendoen over de grenzen, agrarisch ondernemen en innovatie. Met onze partners maken we Nederland economisch sterker en duurzamer. Daartoe werken we in alle processen en activiteiten met data; we zijn gericht op het creëren van meerwaarde met data.

De CDO werkt bij RVO nauw samen met de CIO. Zij maken beide deel uit van het Directieteam, dat de verantwoordelijkheid draagt voor het succesvol inzetten van data in het dagelijkse werk van RVO. Onze mensen die het werk dóen, maken het succes!

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!