Frank Habers

BI-CONSULTANT EN BUSINESS DEVELOPER, INERGY

Frank is al meer dan 25 jaar werkzaam als expert in data en analytics. Hij is als consultant gestart bij een leverancier van Business Intelligence-software, daarna is hij overgestapt naar een consultancy-firma en in 1999 was hij een van de oprichters van Inergy. Binnen het vakgebied van data & analytics begeeft hij zich op scheidsvlak van techniek en business en heeft als doel om organisaties meer data gedreven te laten werken. Zijn stijl daarbij is het eenvoudig maken van complexe zaken. Frank vertelt je in deze sessie meer over de vijf onmisbare onderdelen van data gedreven werken en de scan die Inergy ontwikkeld heeft.

Inergy

Inergy helpt organisaties meer rendement te halen uit hun core business en bedrijfsprocessen door inzicht te genereren uit alle informatie waarover zij (kunnen) beschikken. Wij helpen hen sneller en flexibeler te reageren op veranderingen in de markt.

Bij Inergy schrikken we niet terug voor ambitieuze projecten of veeleisende opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gedegen kennis van bedrijfsprocessen en technologie kunnen we snel en resultaatgericht werken. En dankzij diezelfde jarenlange ervaring hebben we een scherp oog ontwikkeld voor innovatieve BI-technieken en –oplossingen die uw bedrijf echt verder helpen.

Managed BI Services

In 2008 introduceerden we als een van de eersten het concept van Managed Business Intelligence Services. Vandaag de dag vinden wij de omschrijving BICC in the Cloud of Cloud BI Services misschien nog wel beter passen. Met deze unieke service nemen we organisaties alle zorg uit handen. Wij bieden een state of the art infrastructuur, hoge performance, schaalbaarheid en flexibel gebruik van resources en kennis. 100% ontzorgd voor een afgesproken, vaste prijs.

Onze expertise

Wij verbeteren jouw kwaliteit van besturing en besluitvorming wat leidt tot een grotere voorspelbaarheid en verbetering van jouw bedrijfsprestaties. We maken de impact van jouw data zichtbaar en meetbaar. We inspireren je om kritisch naar jouw data te kijken om deze op een integere manier innovatief in te zetten om de grootst mogelijke impact. Met het inzetten van Inergy verbind je je aan een enorm netwerk van experts en partners die altijd de juiste oplossing voor jouw situatie hebben.

  • We garanderen de beschikbaarheid van data
  • We zorgen dat je in control bent
  • We laten jouw data spreken
  • We hebben analytics in de cloud
  • We passen Artificial Intelligence voor je toe
Inergy

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!