Nieuwe Human Resource uitdagingen voor bedrijven in een veranderende wereld

Door de coronacrisis is er veel veranderd in de manier waarop we werken en leven. De enorme toename in het aantal mensen dat vanuit huis werkt is een van de meest impactvolle veranderingen voor bedrijven, managers en de HR-afdeling. Ook nu we weer terug naar normaal gaan, zal het thuiswerken een trend blijven omdat er veel pluspunten zijn voor zowel bedrijf als werknemer.

Echter zorgt het ook voor nieuwe uitdagingen: Hoe inspireert u een team dat thuis werkt? Hoe vormt u een hecht team wanneer veel mensen niet op kantoor aanwezig zijn? Hoe houdt u op toezicht op de kwaliteit van het werk? En wellicht het belangrijkste, hoe beschermt u de mentale gezondheid van uw medewerkers? Hoe bevordert u de bedrijfscultuur?

Dit zijn enkele nieuwe vraagstukken waar vele managers en bedrijfsleiders momenteel mee worstelen. Zeker nu zijn er leiders nodig die mensen kunnen inspireren, die het beste uit hun personeel kunnen halen en een hecht team kan vormen uit individuen. Ook op afstand is het ontwikkelen van het talent van uw medewerkers cruciaal voor de groei van uw onderneming.

IMF Academy

Op zoek naar dat beetje extra in onzekere tijden? Volg een van de HR-trainingen van onze mediapartner IMF Academy, een vooraanstaande opleider voor professionals. Ontwikkel uzelf en uw werknemers met de 6-daagse training Talent Management & Talent Ontwikkeling in de (HR) praktijk. In deze tijd leert u hoe u op strategische wijze het meeste uit uw team kunt halen, het talent van uw personeel verder kunt ontwikkelen en de manager kunt zijn waar elke werknemer van droomt.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!