Informatiegestuurde Overheid

Gaan we richting een toekomst van geestelijke afstomping?

We leven in een interessante en tegelijkertijd verwarrende tijd. Nieuwe gadgets duiken om de haverklap op. Slimme lantaarnpalen, spraakgestuurde assistenten, faceswap apps… noem maar op. Allen worden gedreven door intelligente technologieën zoals artificial intelligence, internet of things, big data of robotica. De gemiddelde Nederlander is wel bekend met de termen. Ook op politiek gebied wordt er de nodige aandacht aan besteed. Zo trekt het kabinet de komende jaren maar liefst een miljard euro uit voor de ontwikkeling van artificial intelligence.

Maar wat zijn artificial intelligence en al die andere intelligente technologieën precies? En brengen ze ons vooral goeds of is de sceptische houding die veel mensen aannemen terecht? Dit trendpaper behandelt de belangrijkste facetten rondom intelligente technologieën en exploreert de bijbehorende state of mind.

Lees hier het trendpaper! 

De Informatiegestuurde Overheid

Als Founding partner van het congres verzorgt BCT ook verschillende sessies, waaronder die van van Dimitri Palmen en Patrick van Veen. Bekijk voor meer informatie het volledige programma

 

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!