De Informatiegestuurde Overheid

Publieke waarde creëren met data en informatie

Online event

27 november 2020 - 8 januari 2021

Exclusieve videocontent tijdens het online event van De Informatiegestuurde Overheid

Informatiegestuurd werken wordt steeds belangrijker voor organisaties, maar hoe zet u de eerste stap? Hoe kunt u data gebruiken om dit te veranderen in waardevolle informatie? Om deze transformatie succesvol vorm te geven is het van essentieel belang dat informatiegestuurd werken breed gedragen wordt binnen de organisatie en de samenleving. Draagvlak creëren is dan ook een van de belangrijkste zaken, maar hoe doet u dat?

Het online event van De Informatiegestuurde Overheid gaat in op deze vragen. Het thema luidt dan ook: “Data- en informatiegestuurd werken: weerstand of vertrouwen?”. Meld u vandaag nog aan en bekijk on demand exclusieve videocontent om uw kennis op het gebied van informatiegestuurd werken te vergroten.

Informatiegestuurde Overheid

Welke experts kunt u verwachten?

Paul van Liempt

Paul van Liempt

JOURNALIST & INTERVIEWER BIJ BNR & VDO

Marcel Broekhaar

Marcel Broekhaar

Programma leider slimme samenleving bij Gemeente Zwolle

Tamara Norbruis

Tamara Norbruis

Coördinerend expert BI bij Veiligheidsregio NHN

Irma Walraven

Irma Walraven

Programmamanager

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Heliview gaat dit najaar online events organiseren
21 oktober 2020

Heliview gaat dit najaar online events organiseren

Na het afkondigen van nieuwe maatregelen rondom COVID-19, heeft Heliview Conferences & Training zelf besloten alle geplande congresdagen dit najaar af te gelasten. De organisatie gaat voorlopig alleen online events organiseren! Deelnemers die zich aanmelden krijgen on demand toegang tot unieke, exclusieve videocontent. Daarnaast kunnen online deelnemers tijdens digitale 1-op-1 gesprekken met partners en experts [...]
Lees verder
De Koninklijke Marechaussee over grenscontroles
19 augustus 2020

De Koninklijke Marechaussee over grenscontroles

Rondom de eerste piek van de Coronacrisis werd er extra gecontroleerd bij de Nederlandse grenzen en dit zorgde ervoor dat veel reizigers met zwart geld het heet onder de voeten voelde worden. Hoe kan de Koninklijke Marechaussee de juiste auto’s er uitpikken? Ze werken steeds meer informatie gestuurd!

Lees verder
Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst
16 juli 2020

Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst

Corona zorgde begin maart 2020 voor een hoop veranderingen. Het nieuwe normaal werd geïntroduceerd en de congressen van Heliview Conferences & Training dienden een andere vorm aan te nemen. Buiten de door hen aangekondigde 1,5 meter maatregelen voor de congressen, heeft Heliview

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!