Rodney Sebregts

Specialist Besloten Ruimte bij Eurosafe Group

Een ervaren veiligheidsspecialist gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden; - Risico analyses voor rope access, reddingsteams en industrie; - Het ontwikkelen van veilige werkprocedures m.b.t. water, hoogte en diepte; - Het ontwikkelen, organiseren en verzorgen van op maat gemaakte trainingsprogramma's; - Opstellen van reddingsplannen en aansturen van reddingsteams; - Veilig werken op hoogte, in besloten ruimtes en in de buurt van water, redding van mensenomstandigheden; - Hoogteredding, waterredding en redding uit besloten ruimtes.

Eurosafe Group

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Samen met R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl zijn wij onderdeel van de Eurosafe Group.

Vanuit vier verschillende vestigingen in Nederland bieden wij diensten en leveren wij betrouwbare oplossingen op het gebied van veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Van het installeren van ankerpunten op daken tot het inzetten van rescueteams en mangatwachten. Van het geven van trainingen veilig werken tot het meten van gevaarlijke gassen in besloten ruimten.

Eurosafe Solutions

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!