Marko Krnjic

Product Owner bij CGE Risk

Marko is lid van het productmanagementteam bij CGE Risk. Als product owner is hij betrokken bij de ontwikkeling van de softwareoplossingen BowTieXP, AuditXP, IncidentXP en BowTieServer door marktbehoeften en andere nuttige inzichten te vertalen naar toekomstige ntwikkelingsdoelstellingen. Hij is ook betrokken bij de ontwikkeling van huidige en nieuwe methodes voor op barrières gebaseerd risicobeheer en draagt deze kennis via training, demonstraties en workshops over aan veiligheidsexperts over de hele wereld. Marko heeft meer dan 5 jaar ervaring in het faciliteren van trainingen en workshops over de hele wereld, van Christchurch tot Houston. Marko is ook betrokken bij de introductie van de methodologieën en softwareoplossingen bij veel grote organisaties zoals Maersk Drilling, Royal Dutch Airlines, Changi Airport en Unilever. Tijdens verschillende conferenties deelde hij ideeën en concepten over barrière-gebaseerd risicomanagement.

CGE Risk a Wolters Kluwer company

CGE Risk, marktleider op het gebied van barrière gebaseerde risicomanagement software, helpt organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren met behulp van BowTieXP en BowTieServer. Leren van incidenten en het actief controleren van relevante beheermaatregelen kan worden geoptimaliseerd met IncidentXP en AuditXP.
Ondersteund door 100+ consultancy partners wereldwijd, bedient CGE Risk 2000+ klanten werkzaam in diverse sectoren variërend van kritieke industrieën tot financiële instanties. CGE Risk is onderdeel van Enablon, een Wolters Kluwer business en marktleider in software op het gebied van geïntegreerd risicobeheer (IRM), operationeel risicobeheer (ORM), milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) en duurzaamheid.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!