Marcel de Munck

Senior Consultant Safety Culture bij D&F Consulting

Marcel de Munck is expert op het gebied van veiligheidscultuur en -gedrag en verantwoordelijk voor de verbetering van veiligheidsprestaties bij bedrijven in verschillende branches. Vanuit zijn expertise in veranderkunde en psychologie helpt hij organisaties die willen veranderen, iets willen doorbreken, om hun doelen te realiseren. Zijn passie is om mensen en organisaties te helpen om te worden wie ze willen zijn. Marcel behandelt graag vraagstukken die gaan over mensen, drijfveren, idealen en motivatie. Maar ook over grenzen durven verkennen, over kwetsbaar durven zijn en over lef. Zijn lijfspreuk is dan ook: “Don’t let your dreams live and die in your mind. But become the person you want to be, by realizing your dreams.” Met zijn ‘passion for safety’ weet hij mensen te inspireren en te motiveren.

D&F Consulting

D&F is gespecialiseerd in zowel technische veiligheid als in veiligheidscultuur en -gedrag. Hiermee bieden wij u ondersteuning vanuit een breed veiligheidsperspectief om de veiligheid binnen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen met als doel om incidenten te voorkomen. Na een veilige werkdag weer gezond naar huis is dan ook ons motto!

D&F Safety Culture is het nieuwste label van D&F waar u terecht kunt voor effectieve en duurzame oplossingen voor

– de ontwikkeling van een positieve veiligheidscultuur;
– het inrichten van passend veiligheidsmanagement;
– het behalen van de gewenste certificering volgens de Veiligheidsladder®.

Wij helpen u om op een praktische en motiverende wijze een passende veiligheidscultuur te creëren, waarin op verschillende niveaus in de organisatie medewerkers zich bewust zijn van risico’s, praten over veiligheid en intrinsiek gemotiveerd raken om veilig te handelen en hier effectief op te sturen.

D&F

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!