katelijne cools

Katelijne Cools

Communication Manager Samurai at Work

Katelijne studeerde Communicatiemanagement en werkte aan (interne) communicatie voor verschillende bedrijven zoals Gamma, Alcatel en BCG en nu Samurai at Work. Ze raakte geïntrigeerd door het specifieke karakter van veiligheidscommunicatie en de vraag hoe je als bedrijf mensen méé krijgt rond veilig werken. Ze legde haar oor te luisteren bij verschillende bedrijven en organiseerde een netwerkevent om hierrond best practices uit te wisselen. Samurai at Work adviseert en ondersteunt bedrijven (al meer dan 10 jaar) op het vlak van veiligheid op de werkvloer. Veiligheidsgedrag en veiligheidscultuur zijn de specialiteiten van dit verrassend leuke bedrijf.

Samurai at Work

Samurai: “Hij die helpt, Hij die beschermt. Ten dienste van mensen.”

Daar vinden wij ons helemaal in terug.

Echte werkveiligheid bereik je alleen als je veiligheidsbeleid wordt gedragen door mensen. Daar geloven wij in. Die mensen die elke dag opnieuw gaanvoor veiligheid: die van zichzelf en die van anderen, dat zijn voor ons de moderne Samurai. De veiligheidshelden.

Zij zijn de reden waarom wij elke dag opnieuw
willen inzetten op veiligheid. Op veilig gedrag. Op een veiligheidscultuur.

Werken met Samurai, is dus verandering laten werken. Ieder gaat op zoek naar de kleur van zijn of haar brein, vindt zijn of haar unieke sterkten. Ieder zet z’n eigen, unieke traject in beweging.

Dit zet ons neer als duidelijk àndere speler.

Samurai at work

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!