Iris van Wanrooij

Program Manager Corporate Social Responsibility bij EMMA Safety Footwear

Als programmamanager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Iris verantwoordelijk voor het programma EMMA's Positieve Voetafdruk. In dit programma werkt EMMA aan een circulaire schoeninzameling met toepassingen voor volgend gebruik, omgekeerde logistiek, een zero waste fabriek en eerlijke werkomstandigheden en minimale risico's in de supply chain.

EMMA Safety Footwear

A LOT’S CHANGED IN 90 YEARS, BUT OUR PASSION FOR QUALITY HASN’T

Veiligheid is voor EMMA van het allerhoogste belang. Veiligheid voor de voeten en veilige arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers, in de gehele keten. EMMA staat voor en verkoopt veiligheid. De missie van EMMA luidt daarom als volgt:

MISSIE: EMMA Safety Footwear ontwikkelt en produceert de veiligste voetbescherming op maatschappelijk verantwoorde wijze waarmee iedereen comfortabel zijn werk kan uitvoeren.
Deze missie staat centraal binnen ons bedrijf. Daarnaast kijken we ook vooruit. EMMA heeft groeiambities. EMMA wil groeien in afzet, ook in internationale markten, maar alleen op verantwoorde wijze. Zo creëren we pas echt impact, want we hebben maar één planeet. Hoe meer schoenen op duurzame wijze worden geproduceerd,
hoe beter het is voor het milieu! Daarom hebben we ook een visie opgesteld:

VISIE: EMMA wil een internationaal toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf zijn in het ontwikkelen en produceren van de veiligste voetbescherming. Een organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt en die de circulaire supply cycle regisseert en beheerst. Een uniek, betrokken en trots bedrijf met zorg voor de toekomst en onze volgende generaties.

WE CARE, WORK SAFE!

EMMA Safety Footwear

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!