Gerd-Jan Frijters

Gerd-Jan Frijters

Oprichter D&F Consulting

Gerd-Jan is eigenaar en oprichter van D&F. Hij bedenkt graag nieuwe producten en diensten op basis van trends en ontwikkelingen in de markt. De eerste jaren lag de focus vooral op het vlak van technische veiligheid. De afgelopen 13 jaar heeft hij zich beziggehouden met veiligheidsmanagement en –cultuur. Dit onderwerp inspireert hem enorm, omdat het over menselijk gedrag gaat.

D&F Consulting

D&F is gespecialiseerd in zowel technische veiligheid als in veiligheidscultuur en -gedrag. Hiermee bieden wij u ondersteuning vanuit een breed veiligheidsperspectief om de veiligheid binnen uw organisatie naar een hoger niveau te brengen met als doel om incidenten te voorkomen. Na een veilige werkdag weer gezond naar huis is dan ook ons motto!

D&F Safety Culture is het nieuwste label van D&F waar u terecht kunt voor effectieve en duurzame oplossingen voor

– de ontwikkeling van een positieve veiligheidscultuur;
– het inrichten van passend veiligheidsmanagement;
– het behalen van de gewenste certificering volgens de Veiligheidsladder®.

Wij helpen u om op een praktische en motiverende wijze een passende veiligheidscultuur te creëren, waarin op verschillende niveaus in de organisatie medewerkers zich bewust zijn van risico’s, praten over veiligheid en intrinsiek gemotiveerd raken om veilig te handelen en hier effectief op te sturen.

D&F

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!