Geert van Loopik

Safety & Implementation Consultant bij CGE Risk

Als cognitief psycholoog heeft Geert een bijzonder inzicht in de vaardigheden en beperkingen van de menselijke geest. Hij past dit toe om producten, processen en systemen zo te ontwerpen dat met deze vaardigheden en beperkingen rekening wordt gehouden. Zijn doel is om menselijke prestaties te optimaliseren. Tools worden gebruiksvriendelijker, vergaderen efficiënter en werkplekken worden veiliger. Verder is hij geïnteresseerd in het bestuderen van de menselijke factoren die betrokken zijn bij veiligheidsincidenten. Hij maakt deel uit van het productmanagementteam bij CGE Risk. Als adviseur is hij betrokken bij de ontwikkeling van de softwareoplossingen BowTieXP, AuditXP, IncidentXP en BowTieServer door marktbehoeften en andere nuttige inzichten te vertalen naar toekomstige ontwikkelingsdoelstellingen. Hij is betrokken bij het ontwikkelen van huidige en nieuwe strategieën voor barrière gebaseerd risicobeheer en incidentonderzoek en is verantwoordelijk voor het overdragen van deze kennis door middel van trainingen, demonstraties, workshops. Ook spreekt hij op conferenties voor veiligheidsexperts over de hele wereld.

CGE Risk Management Solutions

CGE Risk, marktleider op het gebied van barrière gebaseerde risicomanagement software, helpt organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren met behulp van BowTieXP en BowTieServer. Leren van incidenten en het actief controleren van relevante beheermaatregelen kan worden geoptimaliseerd met IncidentXP en AuditXP.

Ondersteund door 100+ consultancy partners wereldwijd, bedient CGE Risk 2000+ klanten werkzaam in diverse sectoren variërend van kritieke industrieën tot financiële instanties. CGE Risk is onderdeel van Enablon, een Wolters Kluwer business en marktleider in software op het gebied van geïntegreerd risicobeheer (IRM), operationeel risicobeheer (ORM), milieu, gezondheid en veiligheid (EHS) en duurzaamheid.

CGE Risk Management Solutions

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!