Els Coolen

Projectmanager Strategie bij Samurai at Work

Ik ben een ervaren Project en Business Manager met Opleiding Preventie Adviseur Niveau II. Ik heb jaren in Indonesië gewerkt, eerst als NGO project manager, daarna als Business Manager van een meubel import business vanuit het Verenigd Koninkrijk. Deze brede algemene skills en ervaring combineer ik zo met diepgaande specialisaties. Ik werk graag met mensen, motiveer hen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben meer een coach dan een leider, en ben zelf graag bezig met strategie, waar willen we naartoe, wat willen we bereiken? Deze skills zet ik nu ten volle in bij Samurai at Work, door bedrijven te begeleiden om hun veiligheidsstrategie uit te werken, en ze te helpen om deze te implementeren.

Samurai at Work

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om blijvend de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Dat doen we door in te zetten op veiligheidsgedrag en -cultuur. Door onze hands-on en ”hoek-af” aanpak brengen we mensen in beweging om veilig te werken.

We bieden een totaalconcept, met consultancy, metingen, trainingen & coachings of een veiligheidstraject op maat. Onze aanpak is wetenschappelijk gebaseerd maar ook verrassend leuk en door meer dan 10 jaar ervaring gerijpt.

Wij geloven in mensen, want zij maken mee het verschil in het creëren van veilige en succesvolle organisaties. Mensen met eigenaarschap en die vertrouwen krijgen ontplooien zichzelf en werken veiliger.

 

 

Samurai at work

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!