Dirk- Jan de Boer

Dirk-Jan de Boer

Directeur Oostkracht10

  Dirk Jan is directeur van Oostkracht10, daarnaast programmamanager en trainer voor de thema's openbare veiligheid, crisismanagement, bedrijfscontinuïteit, brandveiligheid en externe veiligheid. Dirk Jan haalt veel energie uit het verder helpen van bedrijven en overheden met het beheersen van milieu- en veiligheidsrisico's. Dirk Jan kijkt graag naar de mogelijkheden die regels bieden, door te verbinden, door menselijke taal te gebruiken en niet in de techniek te blijven hangen. In zijn vrije tijd is Dirk Jan fervent gitaarspeler.

  Oostkracht10

  Wij helpen bedrijven en overheden bij vraagstukken op het gebied van milieu en veiligheid met behulp van advies en onderzoek. Op een heldere en praktische wijze denken wij mee over de wijze waarop we uw ambities kunnen realiseren. Daarbij houden we rekening met wettelijke eisen, bedrijfseisen en aanvullende wensen.

  We zijn met serieuze zaken bezig en dat doen we op een positieve manier en met plezier. Je ziet ons nogal eens (glim)lachen. En dat doen onze klanten ook. Ach ja, we leveren vakwerk en doen daar oosters nuchter over. ‘We gooien er een bak energie tegenaan’, noemen we dat wel eens. Natuurlijk komen we onze afspraken na. We verrassen graag, op een prettige manier.

  Kortom: we zijn positief, creatief, nuchter, praktisch en inhoudelijk sterk. We weten waar we het over hebben. Onze filosofie? Milieu- en veiligheidsregels helpen om de samenleving goed te laten functioneren. Maar onnodige beperkingen vinden we killing. We helpen overheden om te kijken wat je écht moet regelen. En we zorgen dat ondernemers binnen de kaders kunnen doen waar hun ambitie ligt: ondernemen!

  Oostkracht10

  Social Share

  Blijf op de hoogte!

  Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!