IV2020-terugblik

Registratie Industriële Veiligheid 2022 geopend!

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor de 18e editie van Industriële Veiligheid. Komende editie vindt plaats op donderdag 27 januari in Congrescentrum 1931, Den Bosch. Aansluitend aan de congresdag is er vanaf 28 januari een verdiepend online programma.

Thema: Maakbaarheid van Veiligheid

We leven in een wereld die ogenschijnlijk maakbaar lijkt en steeds maakbaarder moet worden. Van determinisme is vrijwel geen sprake (meer). Deze maakbaarheid zorgt voor een drang naar controle. En het hebben of willen houden van controle is menseigen. Controle geeft zekerheid of we menen er op zijn minst zekerheid aan te kunnen ontlenen.

Maar hoe zit dat nu met (on)veiligheid? Is veiligheid maakbaar en daarmee beheersbaar? En zo ja, is dat in alle gevallen zo? En waar begint deze invloed op (on)veiligheid? Tijdens Industriële Veiligheid 2022 zal er in het uitgebreide congresprogramma volop aandacht voor zijn, en gaan we graag met u de dialoog aan over de maakbaarheid van veiligheid. Waar heeft u als veiligheidsprofessional grip op? Waar begint dit allemaal voor u? En is maakbaarheid van belang voor beheersbaarheid?

Claim direct uw ticket

Eindelijk mogen we weer fysiek samen komen. De laatste fysieke editie in 2020 was volledig uitverkocht met maar liefst 557 deelnemers en 67 exposerende bedrijven. Ook komende editie verwachten we veel animo. Zeker zijn van uw plaats? De registratie is geopend, dus pak deze kans.

Industriële Veiligheid is speciaal ontwikkeld voor professionals die zich bezig houden met zowel productveiligheid als productieveiligheid binnen zowel de procesindustrie als de maakindustrie. Ontdek ins en outs op het gebied van veiligheid binnen de industrie en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Als u tot de doelgroep behoort kunt u voor €249,- of met 100% korting deelnemen aan dit volledig verzorgde event.

De registratie is geopend! Dus wilt u uw kennis over veiligheid bijspijkeren en uw netwerk vergroten? Claim direct uw ticket!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!