Programma

Programma 2021

Tijdens Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het event toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig programma en is bij uitstek hét event om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Op dit moment zijn wij druk bezig het programma verder vorm te geven. Inmiddels zijn de eerste sprekers bevestigd en publiceren wij hier meer over het programma en de sprekers.

Thema: Veiligheid in Crisistijd

Ongewenst en onbedoeld hebben we op dit moment allemaal te maken met de Corona-crisis. Of dit nu komt door het virus zelf, door de genomen overheidsmaatregelen, een markt die is ingestort, door wat onze werkgever ons voorschrijft of door de maatregelen die wij onszelf (menen te moeten) opleggen. Deze crisis heeft, net als eerdere of toekomstige crises, invloed op ons denken, doen en laten.

Tijdens het Industriële Veiligheid Event 2021 gaan we kijken naar veiligheid in tijden van (een) crisis op zowel macro- als microniveau; Veiligheid in Crisistijd. We onderzoeken wat een wereldwijde crisis met de veiligheid en het veiligheidsgevoel doet, maar kijken ook naar de gevolgen van een micro-crisis als er binnen een bedrijf een incident of een ramp plaatsvindt. Wat betekent een crisis voor de directe veiligheid of voor te nemen beslissingen die van invloed zijn op (toekomstige) veiligheid? Is er een ernstige bedreiging van de basisstructuren? Hoe ga je als organisatie hier mee om en hoe moet je je gedragen? Zie je enkel bedreigingen of dienen zich ook kansen aan?

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!